Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig szoptattál? És hogy...

Meddig szoptattál? És hogy választottad el?

Figyelt kérdés
Kislányom 18hónapos és sokan csodálkoznak hogy még szopizik. Igaz már csak elalvásra használja inkább.
2012. jan. 6. 13:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia.13honapos koraig szoptattam,tudtam volna tovabb is de rettentoen fajt mar(9foga volt),valamint ujra terhes lettem es ha szopizott olyan mindjart megjon erzesem volt.

Mindenfele siras-rivas nelkul elfogadta azota nem kel fel ejjel.

2012. jan. 6. 14:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Barátnőm egészségügyi okokból abba kellett hagyja a szoptatást, mikor 2 éves vagy valamivel több volt a kislánya. Most olyan 2,5 múlt, múltkor kérdezte anyukáját, hogy ha kicsi lesz, újra kap-e cicit :) Második még mindig
2012. jan. 6. 14:25
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
21 hós kisfiam még szopizik. Este és a délutáni elalvásnál és ébredésnél, illetve reggeli ébredésnél, éjszaka ha felsír, kéri a cicit és nappal is néha-néha odaszalad, legfőképp, ha leülök valahol. És imádja, mindig nevetni kezd, amikor kapcsolom ki a melltartóm. :) Nem tudom, mikor fogja abbahagyni, egyelőre nem sok esélyét látom. Nem vészes, csak néha, amikor elmegyünk valahová,és rájön a cicizhetnék, ott nehéz elterelni a figyelmét. Nem adja fel könnyen. De amúgy meg annyira tud örülni neki, és úgy bújik hozzám közben, hogy nem tudnám elvenni tőle. Gondolom, ha ovikezdésig nem hagyja abba, akkor majd ovi ideje alatt ez megtörténik, mivel nem leszek ott egész nap körülötte. De ha este még kérni fogja, hát kérje. Semmi rossznak nem leszek elrontója. Ha ettől ő boldog és megnyugtatja őt, megadom neki. Ja, sok okoskodó van. Nekem is mondták már rokonok, hogy le kéne már szoknia, már nagyfiú. Oda se neki, egyik fülemen be, másikon ki. Ez a mi kettőnk legintimibb ügye. :) És ez így van jól. Én nem csodálkozom, hogy 18 hónaposan még szopizik kislányod. Szerintem szuper, hogy még van tejed és ő is így szeret közel lenni Hozzád. Én mindig valami poénnal ütöm el a beszólásokat, pl. Sebaj,majd ha egyetemre megy, biztos abbahagyja, akkor már valaki más cicije fog kelleni. :) Ezen mindig vigyorognak és ejtik a témát. Sok sikert és kellemes szopiztatást!
2012. jan. 6. 16:19
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Fél éves volt a kislányom, mikor az anyja elhagyott és akkor lett vége a szoptatásnak is. Utána fél éves koráig vettem neki anyatejet meg tápszert, vitaminokat adtam neki. Szerencsére semmi baja nem lett semmitől.

22F

2012. jan. 6. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:
14-es vagyok még: Most lesz 3 éves.
2012. jan. 6. 18:10
 16/16 anonim ***** válasza:
18 hos ,mèg szopizik, sztem magatòl elhagyja (remèlem:D)
2020. szept. 5. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!