Mennyire képes elmagyarázni nektek a 25-26 hósatok, hogy mi történt vele egy nap ha nem vagytok vele?
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 23:40
1/7 anonim válasza:
kisfiam 30 hónapos
néha azt mondja ami ténylegesen történt, de néha "hülyeségeket" beszél, vagyis nem azt mondja el, ami aznap történt, hanem ami épp az eszébe jut :)
2/7 anonim válasza:
Inkább kiragad egy-egy számára fontosabb eseményt és arról beszél rengeteget, de részletekbe menően magától az egész napját nem sorolja el (ugyanakkor ha valamire rákérdezek, akkor elmondja, kifejti). 26 hónapos.
3/7 anonim válasza:
Második vagyok, mindezt természetesen az ő saját nyelvi szintjén, nem csodagyerek. :)
4/7 anonim válasza:
Ha valami érdekes izgalmas történik vele, lát egy macskát, vagy ilyesmi akkor azt azonnal elmeséli! Vagy hogy mit játszott aznap! De magától mindenről nem számol be! Ha kérdezgetem akkor válaszol, persze az ő szintjén...
5/7 anonim válasza:
Ha nem vagyok vele? Akkor csak max. 1-2 lényeges dolgot emel ki, de kizárt hogy élethűen az egész napot vagy egész történetet elmondja (úgy hogy hihető is) illetve a rossz dolgokat meg sose mondja el!!! Ezért nem szeretem hogy bölcsis, lényegében fogalmam sincs mi van vele egész nap. 24 hós kiscsaj amúgy. Egyébként 18 hónapos kora óta mondatokban beszél, szókincse hatalmas érteni mindent ért, de a memóriája nyilván még nem olyan fejlett:)
A 4 .5 éves fiam az oviból hazaérve sokkal könnyebben "kikérdezhető" :)
6/7 anonim válasza:
A számára fontosabb dolgokat emeli ki, és azért biztos ami biztos utána megkérdem Apát is (vagy aki volt vele), hogy mi is történt pontosan a gyerekkel, úgy volt-e a történet.
7/7 anonim válasza:
Ennyi idősen a kislányom is csak egy-egy momentumot mondott el, hogy mit csinált a bölcsiben, de ha valamire rákérdeztem és nem emlékezett rá, akkor kitalált valamit és nem azt mondta, hogy nem emlékszik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!