Mit használjak, ha nem akar sehogy lejönni az orrukból a váladék?
Figyelt kérdés
Ezeket használjuk:calcimusc,cebion c,rhinathiol köptető,theophilinies kúp,orrszívás előtt kb 10 perccel sterimal spray,3* egy nap nasic orrspray,éjszakára,és kora reggel luuf balzsam a hátukra.Mégsem jön le rendesen az orrukból a trutyi ikreimnek.Eléggé sűrű jön az orrukból,de nem sárga,csak egy picit.Van valami ami hatásos lehet,és lehozza ezt a sűrű,nyúlós cuccot?2012. jan. 5. 14:56
1/2 anonim válasza:
Próbáld úgy szívni hogy az eggyik orr nyílást befogod a másikat szívod,de ha nem hadják akkor beszéld meg vekűl
k hogy mig te az orrukat szívod ők K betűs szavakat kiabálnak.(ne nevess!)A mi dokobácsink mondta hogy a K betűs szavak hangképzésénék olyan üregek nyilnak illetve záródnak be az orr járataiban ami elősegíti a véladék könnyebb eltávolítását.Orr sprét sajnos nem tudok jánlani mert a doki ilyen saját maga álltal kevertet szokott adni annyit tudok hogy paxirazolos,az én lányomnak nagyon jó.Még azt tanácsolom hogy este fürdés után szerintem mindíg jobban ki lehet szívni.
2/2 anonim válasza:
én nemrég jöttem rá, hogy akkor tudom jól kiszívni neki ha lefekszik és mozgatom folyamatosan a szívófejet. kb. 5-6 percig tart így.
előtte mindig ült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!