Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ekcémára mit ajánlanátok?

Ekcémára mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

3,5 éves kislányomnak a combhajlatában jött ki most egy folt (kb. akkora, mint egy fejtett babszem). Mivel fél évesen volt már ekcémája, szerintem ez is ugyanolyan most. A gyerekorvosunk szabin van, csak 2 hét múlva lesz. Addig is szeretném valamivel kezelni neki. Nem fáj, nem viszket neki. Mit kenhetek rá?

Előre is köszi a választ!

2012. jan. 5. 09:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Persze, megmutatom orvosnak, de mivel most szabin van addig is kenni akarom neki valamivel. Tegnap végül bekentem neki Sudocreammel (meglepetésemre rá volt írva, hogy ekcémára is jó) és ma reggelre már szebb is lett neki. Szóval köszi a válaszokat. :-)
2012. jan. 6. 09:18
 12/12 anonim válasza:

Mi 16 hónaposak vagyunk, 6 hónapos korától ekcémával küzdünk. Anyatejes mai napig, allergia vizsgálat nem mutatott ki semmit se. Elocomon krémet kentünk az elején, és a nyakán úgy elvékonyodott a bőr, hogy azt a mai napig nem tudjuk helyrehozni!

Mi sok krémet kipróbáltunk: Emolium, Babe, Halica, Dermalex, Perilla Krém, Psorioderm Szenzitív krém, ezek nem hogy javították volna az ekcémát, ha nem még rontottak a helyzeten. A Sanatopic , Avéne Trixera csak a száraz részre jó, de a foltokon nem javít semmit se.

Nagyon tudom ajánlani a Physiogel AI krémet/ testápolót nekünk nagyon bevált. Jó még az Oilatom krém ill. fürdető is. Ezekből lehet termék mintát kérni a gyógyszertárakban.

Most a foltokra Exxema Repair krémet használunk és testápolásra/ahol nincs folt/ Bioderma Atoderm krémet kenünk. /A Bioderma most akcióban 1+1 akcióban van ill. kupont is lehet igényelni hozzá a neten./ A nyakán ahol elvékonyodott a bőr csak a Physiogelt bírja, ha más krémet használok rögtön bevörösödik. Mosakodáshoz sima olíva olajat használunk.

2012. jan. 10. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!