Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan aki főleg azért...

Van itt olyan aki főleg azért vállalt harmadik babát, hogy anyagilag jobb helyzetben legyenek?!

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 18:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

21.03 -as mi is pont ezt beszéltük. akárhányadik gyereket ne a pénzért hanem azért vállaljon az ember mert szeretné.

Egyik kolléganőm 3 gyerek mellől jött vissza dolgozni gyes mellett, jól indult nekik jó munkahely apunak anyunak, és a fenti kedvezmények. Kiderült apa rákos menthetetlen 3 hónapon belül meghalt. Most van az egyszem anyuka a 3 gyerekkel rohan egyedül jobbra balra, dolgozik és megvan még a maga gyásza is. Lehet hogy vannak kedvezmények meg jobb anyagiak de erre nem hiszem hogy gondoltak

2012. jan. 4. 23:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia!3 gyermekünk van de nem anyagi megfontolásból,hanem mert a nagylányom az előző házasságomból született,a jelenlegi férjemmel pedig így döntöttünk.Szerettem volna 3 gyereket,már kislány koromban,és ő is imádja őket.Vállalnánk többet is,de anyagilag nem bírnánk,illetve nem vagyunk már olyan fiatalok.De nem lehet arra alapozni hogy mi lesz 10-20 év múlva.Aki ezt vállalja úgy él hogy minden szükséges meglegyen a gyerekeknek.A férjem is azért keresett másik állást(20 év munkaviszony után)mert tudja hogy fel kell őket nevelni.Van biztosításunk,havonta rakunk félre a kicsiknek számlára,és reménykedünk hogy minden rendben lesz.Ismerek olyat akinek 1 gyereket is kár vállalni,és 2 is van.Anyagi megfontolásból vállalni butaság szerintem,de van ilyen.
2012. jan. 5. 07:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon relatív. Mert lehet hogy a kaja 50% a suliba de egy gyereket taníttatni kell és elindítani az életben. Nem kérdés hogy kevesen tudnak hármat rendesen elindítani.
2012. jan. 5. 10:36
 14/15 TKI Ibolya ***** válasza:
100%
nekem 3 gyerekem van és nem azért jött a harmadik mert attól jobban élünk.A férjem fizetése alacsony ezért nem hogy jól járna az új adózással hanem még kevesebb is lett a fizuja.Lehet hogy ingyen van a kaja és a tankönyv de ezzel az alacsony fizetéssel is éppen hogy bele estünk abba az összegbe amig még jár.Egyébként a boltban senki nem kérdezi hány gyerekem van nekem is annyiba kerül a kenyér és a tej mint másnak.A cipő vásárlásról jobb nem is beszélni.És három gyerek ide vagy oda a suliban a plusz befizetéseket és az osztálypénzt nekem is be kell fizetni.De nem panaszkodom köszönjük szépen élünk és jól megvagyunk.Csak az egy gyerekes szülők gondolják azt hogy ebből meglehet gazdagodni és mennyire irigylésre méltó anyagi helyzetet teremt az ember ezzel magának.Ami irigylésre méltó az a sok szeretet amit három gyerektől is kapok plusz a férjem elismerése amikor azt mondja nekem "jó anyuka vagy!"
2012. jan. 8. 21:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes....itt gyerekről van szó,mégsem támadta le senki a kérdezőt,mint pl ebben a kutyás kérdésben:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2525759-kedve..

2012. jan. 8. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!