Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet erre a feladatra felvenn...

Lehet erre a feladatra felvenni egy bébiszittert?

Figyelt kérdés

Óvodába kéne vinni és onnan elhozni a fiúnkat. A férjem nem akarja ezt megtenni, mert elég kényes a reggeleire: neki olyan rituálé szerű a készülődés, szereti ha nyugodtak a reggelei, délután meg azért nem akarja, mert azt mondja hogy akkor rendezi le magában a munkahelyi stresszt. Én reggel mellette vagyok, készülődök én is munkába, általában együtt reggelizünk és indulunk el munkába. Délután vásárlok, vagy ha van találkozóm, akkor ott kell megjelennem.

Fél hat felé mindketten otthon lennénk. Fel lehet így venni egy bébiszittert a gyerek mellé?

2012. jan. 3. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Persze,simán,én is csináltam ilyet még babyszitterkedtem. Volt hogy még különórára is el kellett vinni.Illetve ilyet idősebbek ilyen pótnagyik is szívesen vállalnak.

Eleve így add fel a hirdetést,akkor nem lesz félreértés,hogy reggel oviba kell vinni,délután érte menni és vele maradni,míg haza nem értek.

2012. jan. 3. 17:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos fogsz találni olyan anyukát az oviból, aki otthon van a kicsivel,vagy a közeletekben lakik, így mikor a sajátját viszi, be tud ugrani a tiedért is. Kérdezősködj az óvónéniktől is, ők tudják ki van ilyen helyzetben, és szívesen segítene. Főleg, ha ezért még pénzt is kap.
2012. jan. 3. 17:08
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Természetesen arra veszel fel embert, amire akarsz és amire telik, de a férjed hozzáállása (és az, hogy neked ez oké) szerintem botrányos és nem az a megoldás, hogy akkor felvesztek egy szittert, még ha nem is tétel a megfizetése.
2012. jan. 3. 17:09
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem hiszem,hogy vadidegeneknek kellene a helyzetüket bírálni!!!! Ha nem tetszik nem kell elolvasnod, reagálnod és pont.
2012. jan. 3. 17:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokan nem érnek időben haza és korábban mennek, azok is így oldják meg. De tényleg furi, mert én simán feladom a kényelmet a gyerekemért.Azért ők is jobban örülnek, ha még reggel van idő a szülőkkel picit.
2012. jan. 3. 17:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, akár egy nagyobb diáklány boldogan elvállalja. Jól teszed, Neki jól jön az a kis pénz, viszont nektek megér ennyit a nyugodt reggel. Magadon is segítessz, meg a kis pesztrán is.
2012. jan. 3. 17:57
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Lehet. Reggel meg is értem.

Azért délután lehet hogy át kéne gondolnia: a gyerekezés jól levezeti a munkahelyi stresszt.Próbálta már? Talán megszeretné.

2012. jan. 3. 17:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

igen, én is így keresek valakit, mivel bejárós leszek, és nem akarom, hogy ott aszalódjanak a gyerekek hatig az óvodában.

Vajon mennyi pénzért vállalja ezt valaki?

Azért jó lenne ám néha megjelenni az óvodában, hátha mondanak pár szót a gyerekről.

2012. jan. 3. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Bár tapasztalatom ilyenről nincs, de szerintem simán fogsz találni valakit aki hozza-viszi a gyerkőcöt.
2012. jan. 3. 19:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Én járok a fiammal egy helyre, ahol rengeteg foglalkozást nyujtanak gyerekeknek. Magán ovi/bölcsi. Ök is vállalnak gyerek fuvarozást, vigyázását. Körül nézhetsz ilyen helyeken is. Talán biztonságosabb, mintha Te adnál fel hirdetést, hogy keresel valakit a fent emlitett feladatokra.
2012. jan. 3. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!