Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt már rá példa, hogy...

Volt már rá példa, hogy anyósotok okosabbnak hitte magát a gyerekorvosotoknál?

Figyelt kérdés
Ált.akármit mond ,mindig megkérdőjelezi pedig nem egy kezdő orvosunk van,hanem egy ő korabeli....
2009. máj. 21. 09:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is hasonló a helyzet, sőt még kiélezi, hogy homeopata orvovs is, és anyósom egyáltalán nem hisz ebben. Pedig nagyon jó doki, ráadásul használnak a szerek agyereknek, mégis állandóan azt szajkozza, hogy adjak neki rendes gyógyszert!!

Hiába mondom neki, hogy az antibioktikumok kora "lejárt", nem kell állandóan azt adni, mert hosszútávon nagyobb bajt csinál, de mindhiába!!

Az a baj, hogy ők elég szemellenzősök (tisztelet a kivételnek!!!), a világ változik, csak ők nem.

Ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, sajna!!

Kitartást, és türelmet a kedves mamához!!:)

2009. máj. 21. 10:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen!!

Amikor még 4 hónapos volt a kislányom, akkor terpesz pelus kellett neki egész napra, de anyósom nem tette rá amikor átvittük, hozzá egy kicsit tudjon babázni, és most az egy éves kontrollnál még mindig laza egy kicsit a csípője:(! Már fél éves kora óta nem hordja a terpesz pelust, de nagyon megijedtem tegnap amikor közölte az ortopéd doktornéni!!

És még volt más is amiben okosabbnak hiszi magát, mert ő utálja az orvosokat, de az én gyerekemet ne tegye tönkre, már mondtam neki, nem tetszett, de most már belátta, hogy nem szólhat bele a dolgokba!!!

Egy éves kislány anyukája.

2009. máj. 21. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!