Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam mondatokat ismétel az...

Kisfiam mondatokat ismétel az általa látott reklámokból, filmekből, utalhat ez valami kórosra?

Figyelt kérdés

Ezek a mondatok néha nagyon kínos helyzeteket teremtenek,például az indul a bakterházból vett idézettel "büdös banyának" nevezi a nagymamáját...Egyéb "furcsaságai " is vannak,az öltözködéssel kapcsolatosan nagyon nehéz vele,mert nem hajlandó olyan zoknit felhúzni aminek érzi a varrását,nem tűri magán a hosszuújju felsőket,a hosszúnadrágot szinté nem.

Sokszor van olyan,hogy értelmetlen dolgok miatt sír,hisztizik (amit már megcsináltunk,de nem az ő általa elképzelt módon tettük),ilyenkor hiába mondom neki,hogy már végeztünk az adott dologgal és már mindegy,hogy merre mentünke egy úton,vagy melyikünk ment elől.

Az óvodában szóltak,hogy nem tetszik nekik,hogy lábujjhegyen jár a gyerek .

2011. dec. 28. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Elvileg nem.. de vidd el nevelésibe... a lábujjhegyezés utalhat mozgásbeli elmaradásra, egyéb neurológiai eltérésre. Érdemes esetleg utána járni. Tehát nevelési, neurológia, ortopédia lehet egy sorrend.
2011. dec. 28. 18:50
 2/9 anonim ***** válasza:

mutasd meg nevtanban, de a reklámok direkt fülbemászó versikék, azért jegyzi meg.

Enyém meg nem bírja, ha habzik a fürdővíz, babaszappannal kell fürdetni. Zoknit azonnal letépi.

2011. dec. 28. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Miért hagyod, hogy ilyeneket nézzen? Az én gyerekeim is néznek tévét, de csak mese DVD-t, a tévé csatornákat már rég le is mondtuk. Még egy reklámból is tanulhat hülyeséget. A lábujjhegyen járást én is kivizsgáltatnám.
2011. dec. 28. 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

bocs,de nekem is az jutott eszembe,hogy miért néz egy ovodás ilyet??messziről se neki való az indul a bakterház.És ez csak egy példa volt amit írtál,gondolom még néz mást is.én inkább ezen aggódnék nem a lebujhegyezés és az ismétlés miatt.

köszi a lepontozást.

2011. dec. 28. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Most akkor a szülők soha nem nézhetnek tévét, csak ha már a gyerek lefeküdt? Nehogy valami károsat halljon, mint pl. egy reklámot??
2011. dec. 28. 21:00
 6/9 anonim ***** válasza:
A minimax is tele van UPC reklámmal....
2011. dec. 28. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
jesszus, te még minimaxot is nézetsz vele :)
2011. dec. 28. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy a gyereket el kell szeparálni teljesen? Mese DVD-ken sem nőhet fel.

Tesómnak 3 gyereke van, mindegyik néz tv-t, sőt napi szinten interneteznek is. Mindegyik.

Egyik 8,másik 6,5, harmadik 3 éves. Jó tanulók, 1,5 éves koruk óta folyékonyan beszélnek. Rengeteg mesekönyvük van, nem vált kárukra a tv sem. Sogornőméknél egy 3 éves fiú van, mese dvd-ken él, nem tud beszélni, és tiszta debil.

Nekem van egy hónaposom, aki még nem néz tv-t, de ha meghall akár honnan is egy kis reklám szignált, már mászik is megnézni, hogy mi a helyzet.

Pontozzatok le, de nem fogom eltiltani tőle. Kevesebb sz@rt szed össze a reklámokból, mint akár melyik amerikai mesefilmből.

Kérdező!

Unokaöcsém (ma már 8 éves) oviban folyton azt mondogatta, hogy "kamilla és méz, hogy bőre puhább legyen" ezt egy baba testápolós reklámban látta, aztán közölte az anyjával, hogy nem mos fogat, mert az hódból van, szintén reklám hatása. A nadrágot a fütyije tartja fenn, annyira nem bírja elviselni, hogy a derekán legyen, mindig lehúzza amennyire csak lehet. Minden dologhoz ragaszkodik, sokszor a kiürült joghurtos dobozt csak titokban lehet kidobni, mert ragaszkodik hozzá. Egyszer kiköpte a kolbászt, mert nem ízlett neki, aztán meg sírt, hogy szegény kolbászkák, mi lesz velük. :)

És még sorolhatnám, hogy mik voltak vele az oviban. És ő csak egyik a 3 gyerek közül. :D

Mára kinőtte az összes kis hülyeségét. Másodika, jó tanuló gyerek.

Ha valamit vizsgáltatnék a gyermekeden, akkor az max a lábujjhegyen járása.

2011. dec. 28. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Kimaradt, hogy 9 hónaposom van. :)

2011. dec. 28. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!