Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy bírjátok rendbe tartani...

Hogy bírjátok rendbe tartani a lakásotokat több gyerekes anyukák?

Figyelt kérdés
Kezdek belefáradni, és úgy érzem, hogy belekerültem egy ördögi körbe.Van egy 4 és egy másfél éves lányom.Olyan szívesen leülnék nyugodtan egy könyvet olvasni, vagy egy kicsit tévézni, de nincsen időm. Semmire nincsen időm, mindig van itthon valami tennivaló. Mindig azt nézem, ha egyszer valaki váratlanul becsengetne hozzánk, ne mondják azt rólam, hogy milyen trehány vagyok....de így?Minden időm szinte azzal megy,hogy tisztaság és rend legyen.
2011. dec. 25. 13:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a kommenteket, de nálunk az a helyzet, hogy már ott tartok, hogy alapvető helységekben legyen rend, a többi majd alakul. Tehát konyha, előszoba és a nappali, tehát ha valaki jön, akkor le tudjam ültetni. A mi hálónk alapból szinte mindig rendben tartott, mert az a mi birodalmunk, oda gyermek nem pakolhat, ez a "szabály"! A gyermekszobában meg a gyermek tartson rendet, nagyjából ő pakoljon el, mert ő dobálta szét, ő is rakja rendben. Nekem csak apró simításokat(ágyazás, portörlés, porszívózást) kelljen csinálni. 3 éves kortól szerintem ez simán elvárható. Ha valakinek meg nem tetszik, hogy milyen a lakásom rend szempontjából, akkor állhat neki takarítani, ennyi! :)
2011. dec. 26. 09:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
"A munka meg fog várni, amíg megmutatod a szivárványt a gyereknek, de a szivárvány nem vár addig, amíg végzel a munkával."
2011. dec. 31. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!