Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az alvás előtti szopiról...

Az alvás előtti szopiról hogyan lehet leszoktatni egy 2 évest?

Figyelt kérdés
Már csak ezek maradtak, de ehhez nagyon ragaszkodik. Másképpen csak úgy tud elaludni, ha ölbe veszem és sétálok vele, de előtte szopik. Ilyenkor már egyik sem az igazi.
2011. dec. 22. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt csak drasztikusan lehet csinálni. Nem adsz neki és kész. (Tudom egyszerű ezt ide leírni...)
2011. dec. 22. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 25 hónaposan vettem el kisfiamtól a cicit. Egyik este elhatároztam magam, hogy nincs több, nem kap. Elmondtam neki, hogy anya cicije nagyon fáj, mert már nagy és erősen szív. Az első este nehéz volt, sírdogálva aludt el, és nagyon sokára. De nem ordított érte vagy ilyesmi. 2. este is kérte volna, megint mondtam, hogy tudod fáj stb. Könnyebben aludt el, csak egy kicsit nyüszizett. 3. este már nem is kereste. Maradt az összebújás és a mese:-)

2011. dec. 22. 22:58
 3/3 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Kb. 22 hónapos korától már leakartam szoktatni, mert nekem már kellemetlen volt-fájt amikor szopizott. De amikor nem akartam neki adni iszonyatos ordításba kezdett, amit nem bírtam hallgatni így adtam neki tovább. Úgy néz ki, hogy 25 hónapos korára érett meg az elvételre. Kb. havonta 1-2x megpróbáltam.
2011. dec. 22. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!