Gyermekszépségverseny mindig arról szól, hogy kinek van több ismerőse vagy protekciója?
Én emiatt nem is indítottam soha a gyerekeimet, pedig ők a legszebbek a világon. Most is volt a helyi újságban egy gyermekszépségverseny. Én szavaztam objektíven a szerintem legbájosabb kislányra. Most volt eredményhirdetés, és hát a 3 "legszebb" gyermek szerintem a legkevésbé szépek közé tartozik. De anyuka nyíltan be is vallotta, hogy körbement az utcában, meg az összes rokont is felhívta, hogy rájuk szavazzon.
Mellesleg nálunk egyszer a polgármester neje kért meg mindenkit, hogy szavazzon a lányára. Én nem szavaztam, mert szerintem ezt nem így kéne eldönteni.
Szia! Naná, ahogy a felnőtt szépségversenyek is bundázottak.
Kaptam már én is távoli munkatárstól e-mailt, hogy szavazzak a lányára, mert indult a Miss Pucsolyagöcsörte versenyen… megnéztem, és nem szavaztam rá. Mert bizonyára aranyos, okos, kedves, de nem szép. :)
Ám mivel az összes szépségverseny és hasonló nyilvánvalóan a reklámról és a pénzről szól, ezen nincs mit csodálkozni.
Én emiatt nem is indítottam soha a gyerekeimet, pedig ők a legszebbek a világon.
Talán nem ez volt a kérdés de akkor sem kellett volna kijelentened, hogy a tieid a legszebbek. Neked lehet, de nekem vagy a többi anyukának biztosan, hogy nem a tied a legszebb.
Miért van az, hogy akármit kérdezek, mindig van itt egy bunkó, aki beleköt?
Hát, akkor te indítsd a gyerekedet a szépségversenyen, aztán majd nézhetsz, hogy mégsem ő lett a legszebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!