Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Debreceni ovodák közül vélemén...

Debreceni ovodák közül véleményt tudtok mondani Áchim A. u. és a Sipos u. ovodák közül?

Figyelt kérdés
felveszik a kislányom, ha körzetileg nem oda tartozom?mikor menjek szolni?
2011. dec. 19. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen!
2011. dec. 22. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Az Achimról csak rosszat hallok, állítólag nem szabad oda beadni a gyereket, a Sipos utcait én is mostanában nézem majd meg, állítólag egészen jó óvoda.
2011. dec. 23. 06:14
 3/6 A kérdező kommentje:
szia utolso! milyen rosszakat hallottál az Áchim ovirol?mert én voltam személyesen megnézni,elsö benyomásra jobban tetszik, mint a sipos u. ovi.
2011. dec. 27. 09:08
 4/6 anonim válasza:
Mind a kettőben megverik a gyerekeket egyáltalán nem jól nevelik őket a fiam egyszer sírva jött haza hogy az ovónéni bántotta (Ez a Sipos u.-ban történt)Azóta más oviba jár.(A tanár utólag beismerte és azt mondta hogy a gyerek megérdemelte megkérdeztem hogy egyáltalán miért kapta a fiam a tanár erre azt mondta hogy azért mert az udvaron felmászott egy fára...Szerintem nem volt jogos.
2012. jan. 2. 15:59
 5/6 anonim válasza:
Bocs elírtam az elejét csak a sipos u.-ban nem mind a 2 ben.
2012. jan. 2. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
A Sipos utcai oviba hogy került tanár?
2012. jan. 2. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!