Fiam 1,5 éves,1,5 hónapja küzdünk a náthával, most ismét el kezdett köhögni, szerintetek hova vigyem, mit adjak neki? bövebben lent
Köszi a választ, voltunk fül orr gégészeten, azt mondta a doki, mindene szép, tiszta(torka, füle), taknyos egy kicsit, de nem vészes(reggel este szívom csak, és ma este pl semmi nem jött neki, reggel meg az a "csúnyaság". annyit modnott a doki, ő nem lát semmit, menjek el a háziorvoshoz, majd ha ő sem tud semmi okosat, akkor menjek el a gyermek pulmanológiára, és ott megnézik. de szerinte semmi extra. holnap akkor háziorvos, aki úgysem fog semmit mondani, és akkor meglátjuk mi lesz.
Kedves 2. válaszoló, ő is elkezdte a bölcsit, de 2* ment és utána 1 hétig itthon volt.ez ment 3 hónapig,ezért most decemberben nem vittem, nehogy karácsonyra lebetegedjen, hátha megerősödik egy kicsit a béres csepptől. Remélem nekünk is elmúlik. vagy végra mond valaki valami okosta:-)
KÖszi mégegyszer
Mi ugyanezzel a problémával küzdünk,és én már elvittem magán úton füll-orr-gégészhez,mert már úgy vettem észre,hogy a hallására is ráment a takonykór. Eddig nekünk is azt mondták,hogy az orrmandula nagy,ki kell vetetni,ha tünetmentes lesz. Na de a télen már tuti nem lesz az,és nyomorult már három hónapja alig tud aludni,ezért vittem el másik orvoshoz.
Itt néztek neki hallásvizsgálatot,aminek nagyon rossz eredménye lett,aztán megultrahangozták az arcüregét,és kiderült,hogy 3 cm vastagon van lerakódva a váladék,ami már ilyen kocsonyás,és ezért azt nem tudja kifújni,csak a "frisset",ami még nem állt össze.
Sok mindent felírt a doktornő,amire azt mondta,hogy egyenként nem csodaszer,de az együttes hatása olyan,hogy feloldja ezt a kocsonyás cuccot és ki tud ürülni. Nem ajánlotta az ünnepek alatt az elkezdését,mert azt mondta,hogy ha elkezdtük,tuti tök beteg lesz,mert felszabadulnak a bacik. És legalább 5 hét,mire kipucolódik. Úgy lesz,hogy 1 hét kúra,aztán a következő héten menni kell hozzá arcüregtisztításra. Ez így megy addig,míg rendbe nem jön. Ezek után a mandulaműtétre 10 % esélyt lát mindössze...
tényleg, a luff balzsam, köszi, van is itthon, csak valahogy azt elfelejtettem. Most aránylg jól van, persze szívom az orrát, meg köhög néha, de most nem olyan vészes. délután megyünk dokihoz, de én csak beutalót kérek, mert ugysem mond semmit.
Csak azt nem értem, hogy tényleg szívja neki az emebr, odafigyel, mindent megveszek én is, hátha jobb lesz, és nem tisztul ki rndesen.
Nem tudom hányas válaszoló, akinek a gyerekének a fülére ment? hogy vetted észre, hogy rossza a hallása? olyan sokank hangzik 5 hét, de ha belegondol az ember, 5 hét és utánna vége lesz, jobban lesz:-)
Én is parázok ilyenektől, hogy nehogy begyulladjon valahol. Mi a 15 hós oltás után(ami 4 hónapja volt), folyamatosan betegek vagyunk, már átestünk a hányás-hasmenésen, torokgyulladáson, több lázan(volt ami 40 fokos volt),..., kezdek arra gondolni, hogy valamikor megfázott, és a lerakódás valahol megtapadt neki, és az fertőzi őt vissza. Már a 3. csomag orrszívót veszem, mert letörik a szívókának a feje az illesztésnél, és dobhatom ki. Lehet, hogy márkát váltok. MIndenkinek jobbulást kívánok, majd jelentkezem hogy mit mondanak.ja, ma is adtam neki hagymateát(de szerintem attól meg szorulása van, ami előtte sosem volt neki, napi 3-4 kaki van, de tegnap este csak 1 volt, ez sem lesz sokáig igy hatásos. Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!