Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bilire szoktatás? Bővebben lent.

Bilire szoktatás? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Kis fiam januárban 3-án lesz 2 éves. A hétvégén kérte hogy vegyük le a pelusát. És egész hétvégén bilibe pisilt és kakilt. Szólt mindig ha kellett neki és futott a bilihez. Ügyes volt nagyon. Aztán hétfőn el vittem bölcsibe és kértem a dajkákat vegyék majd le róla,d e ott semmi sikerünk nem volt. Nem akarta le venni a pelust, nem akart pisilni a bilibe se a mini wc-be. Pedig látja nagyobb bölcsisektől, hogy ott ez hogy működik. Aztán délután mikor haza jöttünk megint kérte, hogy vegyük le a pelust. Nem értem ezt? Bölcsiben miért nem megy neki? Miért csak itthon? Mi tévő legyek? Szerintetek? Remélem nem fog megzavarodni, hogy itthon nem kell pelus bölcsiben meg kell.
2011. dec. 5. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog összezavarodni, ha ő kéri. Biztos ott még kicsit frusztrálja a dolog, otthon már biztonságban érzi magát, a bölcsiben még kell neki idő. Ne add fel, de ne erőltessék a bölcsiben sem, szerintem rövid időn belül már ott is szólni fog.
2011. dec. 5. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:
ha jól értem akkor ma volt csak a bölcsibe az ominózus hétvége után, nem hiszem, hogy az első nap után már aggódnod kéne és megoldást keresned. majd ha már nem csak próbálgatja, biztos a bölcsiben is menni fog
2011. dec. 5. 23:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugi. Kisfiam 3 hét alatt lett szobatiszta biztonsággal nappalra. Itthon nem volt rajta pelus. A bölcsibe 2 hétig pelus volt rajta, mire elértük azt, hogy ott is időben szóljon. Azóta semmi gond.
2011. dec. 6. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!