Bilire szoktatás? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Kis fiam januárban 3-án lesz 2 éves. A hétvégén kérte hogy vegyük le a pelusát. És egész hétvégén bilibe pisilt és kakilt. Szólt mindig ha kellett neki és futott a bilihez. Ügyes volt nagyon. Aztán hétfőn el vittem bölcsibe és kértem a dajkákat vegyék majd le róla,d e ott semmi sikerünk nem volt. Nem akarta le venni a pelust, nem akart pisilni a bilibe se a mini wc-be. Pedig látja nagyobb bölcsisektől, hogy ott ez hogy működik. Aztán délután mikor haza jöttünk megint kérte, hogy vegyük le a pelust. Nem értem ezt? Bölcsiben miért nem megy neki? Miért csak itthon? Mi tévő legyek? Szerintetek? Remélem nem fog megzavarodni, hogy itthon nem kell pelus bölcsiben meg kell.2011. dec. 5. 21:56
1/3 anonim válasza:
Nem fog összezavarodni, ha ő kéri. Biztos ott még kicsit frusztrálja a dolog, otthon már biztonságban érzi magát, a bölcsiben még kell neki idő. Ne add fel, de ne erőltessék a bölcsiben sem, szerintem rövid időn belül már ott is szólni fog.
2/3 anonim válasza:
ha jól értem akkor ma volt csak a bölcsibe az ominózus hétvége után, nem hiszem, hogy az első nap után már aggódnod kéne és megoldást keresned. majd ha már nem csak próbálgatja, biztos a bölcsiben is menni fog
3/3 anonim válasza:
Nyugi. Kisfiam 3 hét alatt lett szobatiszta biztonsággal nappalra. Itthon nem volt rajta pelus. A bölcsibe 2 hétig pelus volt rajta, mire elértük azt, hogy ott is időben szóljon. Azóta semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!