Mikor kell, mikor csinálják a fiuknak a kuki felvágást-felhuzást?
Fiam 15 hónapos,és szépen kibujik,de az egyik oldala letapadt nem vészesen de látszik hogy az nem ugy jön fel neki,ahogyan a másik.
Hogyan csinálják?nagyon fáj neki?És utánna?
Első fiam,és tapasztalatlan vagyok még:-))
Nekem ugyan lányom van, de az unokatesóimnak annak idején az anyukájuk fürdéskor csinálta, a fürdőkádban, valamint fürdés után húzogatta. gondolom akkor a víz hatására könnyebb.
Én kisfiút szerettem volna inkább, de már örülök, hogy lányom lett! :) Mennyi gond van egy fütyivel! De tényleg! Mennyivel könnyebb egy punci!
Remélem sikerül megoldani és kapsz majd szuper válaszokat!
Na én erről még nem hallottam amit az első válaszoló írt.
Viszont az biztos hogy ha le van tapadva akkor jobb ha orvos választja fel.Nekem az mondta a doki hogy ha nem indokolt akkor csak 3 éves kor után kell megcsináltatni. Az én fiamnak most lett megcsináltatva. Nem mondom hogy leány álom volt, de rosszabbra számítottam. Igaz hogy ordított amikor csinálta a doki de ahogy felkelhetett egyből abba hagyta. Utána az első 3-4 pisilés nehezen ment, de utána azzal nem volt gond. Azóta napjában többször kell neki hátrahúzni de ez nem igazán tetszik neki.Most van a 4. dik napon és úgy veszem észre egyre könnyebben megy. Addig húzd hátra neki amig megy. az is lehet hogy az idő folyamán magától felválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!