Hogyan tudnám ezt finoman elmodani a barátnőmnek? Nem akarom megbántani.
Figyelt kérdés
A barátnőm kisfia és az én kisfiam is 2 éves múlt. Mivel a barátnőmnek el kellett utaznia külföldre ezért 2 napra rám bízta a fiát. Arra felkészített, hogy iszonyúan rossz evő. Hozott át bébiételt, hogy ezt ha nagyon éhes, akkor megeszi. Nem ette, de a fiam finomfőzelékét nagyon nézte, adtam neki belőle és simán megevett belőle egy adagot (kb. másfél bébiételnyit), még fél sült virslit is elrágott hozzá. A nap hátralevő részében már ugyanazt ette, amit a fiam. Kevesebbet eszik, mint az én fiam, de mindenből evett és ráadásul éjszaka sem kelt fel tápszerért. Most a reggeli tápszer mellé ő is rántottát evett és nem tűnik olyan rossz evőnek. Lehetséges, hogy csak a bébiételek nem ízlenek neki és egyébként enne rendesen?2011. dec. 15. 07:46
11/11 anonim válasza:
Hát nem is csoda hogy nem eszik szegény gyerek. Anyuka kóstolta már azokat a trutyikat? Borzalmas az izük, még a szaguk is. Én az elején vettem a babámnak pár üveggel, de majdnem mindet a kutya ette meg. Még sajnáltam is a kicsit hogy ilyen hülyeségeket veszek neki. Nem is vettem többet. Persze a gyümisek kivételek.
Nyugodtan mond meg a barátnődnek, hogy tegyen egy -két próbát otthoni kajával. És akkor már látni fogja hogy valóban csak az üveges kaja volt a bibi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!