Az ugráló labdák kb. mennyi idős kortól használhatók?
Figyelt kérdés
2 és fél évesnek korai még?2011. dec. 14. 22:44
1/8 anonim válasza:
Szerintem ha stabilan ül használható. Rá szoktam ültetni és lovagoltatom rajta a kisfiam nagyon élvezi, kis kora óta, plusz van egy hatalmas labdája,amit átölelve tud megemelni és eldobni:))
2/8 anonim válasza:
Szerintem 2 és fél évesnek pont jó.
Úgy emlékszem, a lányom bölcsijében már másfél-2 évesen ugráltak ugráló csacsin. Az stabilabb ugyan...
3/8 anonim válasza:
A labda még tuti nagy neki 2,5 évesen. Egyedül nem tud még ráülni, ugrálni vele. Neki inkább az ugráló csacsi való.
4/8 anonim válasza:
2,5 évesen a bölcsiben tanították meg neki, hogy hogyan kell ráülni, és nagyon szerette. Szerintem nagyon jó neki.
5/8 anonim válasza:
Fim 2 éves, nem egy alacsony gyerkőc, mégsem tudja még az 50 cm-set használni (azt hiszem ez a legkisebb). Viszont ugráló csacsija már nagyon régóta van, azt még mindig szereti. Ismerős kislány 3 évesen is még simán ugrált rajta. Nem tudom. Lehet, én már ugráló csacsit nem vennék 2,5 évesen, a labdára meg egyszer úgyis "ránő".
6/8 anonim válasza:
Enyém 2. szülinapjára kapta, már tudott vele ugrálni, szinte egyből. Fontos, hogy jó legyen a magasság, különben nem ér le a gyerek lába, és úgy nem tud ugrálni.
7/8 A kérdező kommentje:
Én is úgy érzem, hogy a csacsifélékből már kinőtt, az 50 centis labda meg még nagy neki. De segítséggel majd elszórakozunk valahogy :)
2011. dec. 16. 12:20
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok, 3 éves múlt a lányom, csacsija is van, és nagyon szeret azzal is ugrálni. Szerintem nem nőtte ki még a gyerkőcöd, ha 2,5 éves.
Bevallom jobban is szeretem, ha a csacsin ugrál, mert arról kevesebbszer esik le, mint a labdáról. Nem azért esik le, mert béna, hanem mert annyira belelovallja magát, hogy túlugrál vagy hogy fogalmazzak... szóval stabilabb a csacsi.
Ja jut eszembe nekünk szarvas van :) de olyan mint egy csacsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!