Több kicsi ajándékot vesztek a gyereknek vagy 1 nagyot?
Aki több kicsit vesz,hogy adja oda?Egyszerre egybe csomagolva?
Az én fiam most 31 hónapos.Ezeket fogja kapni.
Az egyik nagymamától könyvet meg 3 bábot...kis királyfi,süsü, és egy kukás ember.
A másik nagyitól egy doki táskát.
Nővéremtől egy óriás kukásautót.
Apától egy játék laptopot.
Tőlem pedig két fa kirakót, egy mágneses rajztáblát, egy Óriás keménylapos könyvet, egy kisautót.
Több kisebb híve vagyok, több örömét leli benne, tovább tart az újdonság varázsa. + éves lány.
Littlest pet shop állatok, plüssök, csőrikés csillogós póló, mikró, turmixgép, 2 könyv, vasaló, bocis párna, hello kitty duplo, kis kirakó, színező, labda
Ebben Anyum is benne van + sokmindent használtan vettünk (a többit meg akciósan vagy 100 ft-osban :o))
Keresztszülőktől mese dvd és két plüssállat (nagy állatbarát a kislány :o)
2. szülinapjára az orvosi táska nálunk elsöprő siker volt!!
Szintén több kisebbet. Külön-külön csomagolva.
19 hónapos, így végképp nem érdekli az anyagi rész. Sőt, miután karácsonykor megkapja egy párat el is dugook belőle utána, mert hamar megun mindent, így majd ha az egyiket megunja előveszem a másikat. De persze nm egyből dugom el, hanem egy pár nap elteltével. Eddig ez bevált.:)
Alapból ugye több helyről kap, és ugye azok mind külön lesznek csomagolva.
Tőlünk is több dolgot kap.Fa forma berakót, meg nem is tudom mi a neve, ilyen feladat megoldós lapok, amin van 2 pöty és ha a tollat a jó megfejtéshez rakod akkor zenél, illetve ha találok (ma megyek vásárolni) egy Tom plüst a Tom és Jerryből.Ezeket mind külön csomagolom.
Szia!
Az én kicsi fiam 3 éves,ő is sok kisebbet kap majd.
Papától autókilövőt,mamáéktól társast,tőlünk társast,beszélő tűzoltóautót,buszt,könyvet,puzzle-t.
A tesó ugyanígy több félét,bár ő már sulis,inkább legot és fejlesztő dolgokat vettünk neki,és van amit közösen kapnak.
Én egyesével csomagolom be,a nagyobb csomagokat Szenteste kapják meg,és 25-e,26-a reggel is találnak a fa alatt ajándékot:)!
többet kap
2 éves három hónapos fiú
-szüleim+keresztszülők:játék konyha
tőlünk:30 darabos puzzle szőnyeg
Dédi:pénz
másik Dédi:pénz
másik nagyszülők:pénz
a pénz el lesz téve,majd abból kap nagy ágyat,illetve kap egy játék szintetizátort belőle: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!