Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Több kicsi ajándékot vesztek...

Több kicsi ajándékot vesztek a gyereknek vagy 1 nagyot?

Figyelt kérdés

Aki több kicsit vesz,hogy adja oda?Egyszerre egybe csomagolva?

Az én fiam most 31 hónapos.Ezeket fogja kapni.

Az egyik nagymamától könyvet meg 3 bábot...kis királyfi,süsü, és egy kukás ember.

A másik nagyitól egy doki táskát.

Nővéremtől egy óriás kukásautót.

Apától egy játék laptopot.

Tőlem pedig két fa kirakót, egy mágneses rajztáblát, egy Óriás keménylapos könyvet, egy kisautót.

2011. dec. 11. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
sok kisebbet:) úgysem érzi az anyagi értékét, a sok jobban leköti. meg persze külön csomagolva, a papír letépése külön öröm:D
2011. dec. 11. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Több kisebb híve vagyok, több örömét leli benne, tovább tart az újdonság varázsa. + éves lány.

Littlest pet shop állatok, plüssök, csőrikés csillogós póló, mikró, turmixgép, 2 könyv, vasaló, bocis párna, hello kitty duplo, kis kirakó, színező, labda

Ebben Anyum is benne van + sokmindent használtan vettünk (a többit meg akciósan vagy 100 ft-osban :o))

Keresztszülőktől mese dvd és két plüssállat (nagy állatbarát a kislány :o)

2. szülinapjára az orvosi táska nálunk elsöprő siker volt!!

2011. dec. 11. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:
mármint 3 éves...
2011. dec. 11. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Szintén több kisebbet. Külön-külön csomagolva.

19 hónapos, így végképp nem érdekli az anyagi rész. Sőt, miután karácsonykor megkapja egy párat el is dugook belőle utána, mert hamar megun mindent, így majd ha az egyiket megunja előveszem a másikat. De persze nm egyből dugom el, hanem egy pár nap elteltével. Eddig ez bevált.:)

2011. dec. 11. 22:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Alapból ugye több helyről kap, és ugye azok mind külön lesznek csomagolva.

Tőlünk is több dolgot kap.Fa forma berakót, meg nem is tudom mi a neve, ilyen feladat megoldós lapok, amin van 2 pöty és ha a tollat a jó megfejtéshez rakod akkor zenél, illetve ha találok (ma megyek vásárolni) egy Tom plüst a Tom és Jerryből.Ezeket mind külön csomagolom.

2011. dec. 12. 06:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is több kisebbet, hogy minél több csomag legyen neki a fa alatt. Kap Duplot, fa vonatot, thomasos mesekönyvet, NÜK csomagot, nagy darus autót, puzzle-t, baba konyhát. Persze elosztva a szüleimtől is, meg az apjától is (nem élünk együtt).
2011. dec. 12. 08:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kicsi fiam 3 éves,ő is sok kisebbet kap majd.

Papától autókilövőt,mamáéktól társast,tőlünk társast,beszélő tűzoltóautót,buszt,könyvet,puzzle-t.

A tesó ugyanígy több félét,bár ő már sulis,inkább legot és fejlesztő dolgokat vettünk neki,és van amit közösen kapnak.

Én egyesével csomagolom be,a nagyobb csomagokat Szenteste kapják meg,és 25-e,26-a reggel is találnak a fa alatt ajándékot:)!

2011. dec. 12. 09:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Az en lanyom 3 eves es mivel tobb helyrol kap ajandekot,igy eleg sok lesz a fa alatt.Tolunk egy Hello Kittys biciklit kap a rokonoktol egy Dora babat,Takaritoszettet,Princesses taskat,kifesto konyvet,puzzle.Persze kulon csomagolva es nem egyszerre kapja meg,hanem masnap reggelre is lesz ajandek a fa alatt.Ha egyszerre kapna meg,nem is fogalkozna az osszes ajandekkal,csak ami a legjobban erdekli.Igy masnap reggel ismet kezdheti a bontogatast!:-)
2011. dec. 12. 10:17
 9/10 anonim ***** válasza:

többet kap

2 éves három hónapos fiú

-szüleim+keresztszülők:játék konyha

tőlünk:30 darabos puzzle szőnyeg

Dédi:pénz

másik Dédi:pénz

másik nagyszülők:pénz

a pénz el lesz téve,majd abból kap nagy ágyat,illetve kap egy játék szintetizátort belőle: [link]

2011. dec. 12. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:
enyém 5 éves a több kisebbre szavaztam régen és lehet hogy nem jól tettem, én is azt mondtam nem érzi az anyagi értékét, inkább tépje csak a csomagolást lelkesen. Igen ám de mára már van kívánságlista és ő ugyan még mindig nem tudja mennyi az értéke, de amiket kér azok bizony nem olcsóságok, és milyen rossz egy gyereknek ha nem azt kapja amit kért. Szóval hiába vennék egy drágábbat akkor azért csalódna hogy ez csak egy. De megoldom úgy hogy a család között elosztom a kívánságokat így nekünk 3-4 ajándék jut, jövőre viszont már a kistesónak is kell, most még csak 3 hónapos lesz karikor.
2011. dec. 12. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!