Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megvettétek már a karácsonyfát?

Megvettétek már a karácsonyfát?

Figyelt kérdés

Kisfiam látni fogja két hétig az erkélyen. De, ha utolsó nap vettük volna meg, akkor is látta volna, hogy apa hozza haza, mert nincs segítségünk és az utcán is látja a karácsonyfa árusokat.

Együtt díszítitek majd fel Karácsonykor?

3 éves a kisfiam

2011. dec. 11. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Pont ezért nem tudom "becsapni" a 2,5 éves lányomat.Mi együtt díszítjük a fát,ezzel várva a Jézuskát.Alvásidőben pedig a Jézuska meghozza a várva-várt ajándékot.

Boldog ünnepeket Nektek!

2011. dec. 11. 13:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Bocs,még nincs meg a fa,utolsó pillanatban hozza egy ismerős frissen vágva.

első voltam

2011. dec. 11. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk ez képlékeny. A szomszédunknál is.

Mindketten azt csináljuk, hogy amelyik év ahogy kihozza.

ìgy azt mondjuk, hogy van ahova a jézuska hozza a fát van ahova csak az ajándékokat, de fa kell ezért mi diszítjük.

Még nem döntöttem el idén mi lesz, mert anyósékhoz utazunk. Szomszédéknál idén a jézuska csak ajándékot hozza, a fát együtt díszítik.

nincs ezzel semmi baj, a gyerekek abban hisznek amit te adsz nekik.

2011. dec. 11. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
műfenyőnk van. együtt díszítjük, ajándékot tőlünk kapják, nem a Jézuskától.
2011. dec. 11. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk eleinte sikerült kicsempészni az ablakba, így karácsony reggel a karácsonyfa is teljes egészében a varázslat része volt. Mivel sokan vagyunk, biztonsági okokból műfenyőnk van, műanyag díszekkel. Ezeket együtt rakjuk a fára. Feltehetően 8 hónaposom végig aludja majd a díszítést. Így a nagyok, 11, 9 és 5 évesek majd büszkén mutathatják meg neki.
2011. dec. 11. 14:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Szerintem együtt fogjuk díszíteni a fát és az ajándékokat hozza majd Jézuska. A kistesónak biztos meglepetés lesz, ő 10 hónapos lesz Karácsonykor.

Csakmert a fiam úton-útfélen látja a fenyőárusokat, kitett fákkal és az embereket a fenyőfákkal. És ma mondta is, hogy melyiket vegyük meg Karácsonyra.

2011. dec. 11. 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Megvettem, a héten. Márciusban lesz 3 éves a lányom. Együtt díszítjük, mert az is egy nagy élmény neki, hogy ő is díszítheti a fát.
2011. dec. 11. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!