Megvettétek már a karácsonyfát?
Kisfiam látni fogja két hétig az erkélyen. De, ha utolsó nap vettük volna meg, akkor is látta volna, hogy apa hozza haza, mert nincs segítségünk és az utcán is látja a karácsonyfa árusokat.
Együtt díszítitek majd fel Karácsonykor?
3 éves a kisfiam
Pont ezért nem tudom "becsapni" a 2,5 éves lányomat.Mi együtt díszítjük a fát,ezzel várva a Jézuskát.Alvásidőben pedig a Jézuska meghozza a várva-várt ajándékot.
Boldog ünnepeket Nektek!
Bocs,még nincs meg a fa,utolsó pillanatban hozza egy ismerős frissen vágva.
első voltam
Nálunk ez képlékeny. A szomszédunknál is.
Mindketten azt csináljuk, hogy amelyik év ahogy kihozza.
ìgy azt mondjuk, hogy van ahova a jézuska hozza a fát van ahova csak az ajándékokat, de fa kell ezért mi diszítjük.
Még nem döntöttem el idén mi lesz, mert anyósékhoz utazunk. Szomszédéknál idén a jézuska csak ajándékot hozza, a fát együtt díszítik.
nincs ezzel semmi baj, a gyerekek abban hisznek amit te adsz nekik.
Szerintem együtt fogjuk díszíteni a fát és az ajándékokat hozza majd Jézuska. A kistesónak biztos meglepetés lesz, ő 10 hónapos lesz Karácsonykor.
Csakmert a fiam úton-útfélen látja a fenyőárusokat, kitett fákkal és az embereket a fenyőfákkal. És ma mondta is, hogy melyiket vegyük meg Karácsonyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!