Van itt még olyan, aki idén nem vesz a kisgyermekének ajándékot karácsonykor?
Nagyon köszönöm,elküldtem mindenkinek.Ha csak egy kis valami kerül a fa alá,már az is több,mint elég...nem hiszem el,nem látok a könnyeimtől...létezik ilyen,hogy egy-két óra alatt ennyi ember nem kérdez,csak segit?....nagyon köszönöm.
Ha valaha itt bárkinek fogok tudni segiteni,szivesen megteszem,visszasegitem,ezt megfogadom.
Nekem ő a mindenem,az egyetlenem,sajnálom,hogy pont tőlem nem tudja megkapni :(
Köszönöm
Még az is egy ötlet lehet ha veszel egy kis műfenyőt, olyan 100-150cm-eset. Akcióban elég jó áron szokott lenni. Így minden évben megmarad majd. Vagy lehet kisebbet is. Igaz nem olyan fenyőillatú, de ha feldíszíted ugyanolyan szép. Esetleg fenyőágat teszel egy tálba, vagy falra a szobába és akkor az illat is megvan.
Amúgy szerintem ha veszel egy kis olcsó játékot a kicsinek annak is nagyon fog örülni. Hidd el még most talán kicsit könnyebb. Annyira azért nem emlékszik még ő hogy mit kapott, de ha arra emlékszik hogy kapott, már az jó. De ha nagyobb lesz biztos nehezebb lesz. Még tudnék olyan tanácsot is adni a jövőre nézve, hogy már akár hónapokkal előbb, akár már nyártól nézd az üzleteket és ha látsz jó játékokat olcsón, akkor vedd meg és rakd el karácsonyra. Karácsonyig több minden összegyűlik és akkor odaadhatod a kicsinek. Nagyobb gyerekként a sok picit soknak fogja érezni. Meg amúgy nagyon szép, hogy kapsz, de azt is tudom, hogy amit én veszek azt akkor is én vettem a lányomnak. De örülök, hogy ennyi ember segít. De ne csak karácsonykor. Kívánom, hogy változzon pozitív irányba az életetek!!
Én is nagyon sajnálom , hogy ilyen helyzetben vagytok!
Szeretnék én is küldeni a kislányodnak játékokat, megírnád priviben a címed?
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy ha már ennyien szeretnénk küldeni ajándékot a kicsinek, akár össze is jöhetnénk, és egyben feladhatnánk. Én lennék az az anyuka, aki egy szervezettől is hoz néhány ajándékot,illetve én is körbenéztem itthon. Ha együtt adjuk fel, akkor egyszerre ér oda és olcsóbb is.:)
Persze a budapestiekre gondolok.
Hmmm??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!