Elszúrtam az álmot? Karácsonyi ajándék téma.
Ma a kisfiunk megtalálta az ajándékát, csak látta, nem piszkálta. Mondtam neki nem az övé. Most azt gondolom, karácsonykor csak megkapja, úgy, hogy azt tőlünk kapja nem a Jézuskától. Szerintetek gyanus lesz neki mostantól, hogy hogy is van ez ? Vagy jó lesz ez így ?
Persze a jézuskától is kap. 7 éves.
Nagyon erős a hite benne, és nem szúrtam el végülis. Sikerült kicserélnem a játékot szerencsére, így nincs kétely.
Láttunk egy filmet is, ami igen meggyőző volt, hogy van Télapó (nálunk ő hozza külföldön vagyunk). Szóval biztos úgy járna, ha szóba jönne mással, hogy akkor sem ingana meg a hite.
Ha rájönne, bevallanánk, tudom én is ezt a bizalom dolgot nagyon fontos, nem hazudunk nekik. Vagyis ez is az már, de kegyes, és majd rájön, hogy nem rosszat akartunk ezzel. Mármint az egész Télapósdival.
Köszi a válaszokat !
BUÉK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!