Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyesesek tudnak továbbképzésre...

Gyesesek tudnak továbbképzésre menni?

Figyelt kérdés
14,5 éve Gyesen vagyok itthon.Valami továbbképzésre szeretnék menni,de nem tudom hol kezdjem a lépést.Tudom vannak fizetősek,de ezt most kihagynám.A munkanélkülibe van még ilyen lehetőség?De akkor le kell adjam a gyest s nem kapok semmit?Az teljesen támogatja a továbbképzést?
2011. dec. 7. 07:59
 1/6 anonim ***** válasza:
én már 5és fél éve vagyok gyesen összesen én is szeretnék valami tanfolyamot végezni engem is érdekelne!?!de szerintem a munkaügyiközpontba kéne érdeklődni.
2011. dec. 7. 09:41
 2/6 A kérdező kommentje:

Várok még válaszokat,ha nem lesz utánna érdeklődöm ott.

De szerintem,akkor a gyest elveszik,mert akkor ott leszek regisztrálva.De munkanélkülit meg nem kapok,mert már elég régóta itthon vagyok.

2011. dec. 7. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Most fejeztem be egy fizetős okj-s tanfolyamot gyesen vagyok a munkaügyi központ nem támogat amíg, gyesen vagyunk. A képzés árából kaptam pár százalék kedvezményt!

2012. jan. 4. 09:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Milyen tanfolyam volt?

Ha gyes után megyek munkanélkülire,akkor elképzelhető,hogy támogatja?Csak azok közül lehet választani,amit ők ajánlanak?Mire kaptál kedvezményt?S mennyit?

2012. jan. 4. 09:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia

Gyógypedagógiai asszinsztens képzést csináltam a b.pesti Vincotte akadémia szervezésében és ott 10-15% kedvezményt kaptam. Ha valaki munkaügyisre akar menni, akkor szerintem csak azokból lehet választani, amit ott felajánlanak!

2012. jan. 4. 12:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Szép napot!

2012. jan. 4. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!