Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmenjek a továbbképzésre,...

Elmenjek a továbbképzésre, amit Gyed-en lévő kismamiknak tartanak?

Figyelt kérdés

18 hós a fiam,és szeretnék egy tanfolyamon részt venni ami nemsokára indul.Heti 3 nap kell menni,napi 2 óra hosszat kell ott lenni a fejtágitáson.Addig a gyerekekre pedagógus vigyáz.Attól félek a fiam nem lenne el és igy én sem tudnék koncentrálni.

Egyelőre nincs el más gyerekkel és idegen helyen mindig bújik.Szerintetek?Vélemények,tapasztalatok?

2010. okt. 6. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is 18 hónapos a kislányom, viszont ha itt nálunk lenne ilyen én tuti nem hagynám ki. De nálunk is csak a mamával papával van, nem tudom hogy reagálna idegenre, viszont ott a többi gyerekkel nagyon jól elvan ám,nem is gondolnád.
2010. okt. 6. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáljátok ki nyugodtan. Pár nap alatt kiderül, hogy működik-e a dolog, ha nem, akkor nem kell eröltetni. De napi 2 óra nem nagy idő, szerintem mindkettőtöknek remek lehetőség.
2010. okt. 6. 14:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem is csak a nagyszülökkel és apával van el.Ezért félek.Nem tudom,hogyan reagálna:lehet,hogy csak az elején sírna és utána jól ellene,de az is lehet,hogy nem tudnám otthagyni mivel volt,hogy elmentem pár percre addig rokonnal volt de ugy üvöltött,hogy hányás lett belőle.
2010. okt. 6. 14:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Jó lenne elvégezni mivel a mai világban nem sajnos nem mindegy mennyi szakmád,papirod stb van.Ingyenes ezért is megérné.De ha nincs el akkor ott kell hagynom a tanfolyamot?Az gáz lenne:S
2010. okt. 6. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocsi az off-ért.De hol lehet ilyen tanfolyamra menni?

Érdekelne.

2010. okt. 6. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Engem is... És mit tanítanak?

Szerintem próbáld meg, főleg ha ingyenes, mert semmit nem veszíthetsz vele, ha mégsem megy.

2010. okt. 6. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, hol van iylen tanfolyam?

Anno, amikro fima 21 hónapos volt, azért ment bölcsibe, mert elvégeztem egy H-Cs tartó napi 4 órás egy kismamáknak szervezett tanfolyamot.

Mondjuk ez 9 éve volt.

2010. okt. 6. 15:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Számítógépes továbbképzés lenne,ami nekem jó mert a munkahelyemen géppel dolgozom.Miskolcon van az oktatás.

köszi a válaszokat:)

2010. okt. 6. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!