Mit tegyek, ha az utcán idegenek leszólítják érdeklődő arccal néző kislányomat, -aki 21 hónapos- hogy: gyere a nénivel!? És persze már viszik is.

Jézusom milyen felelőtlen emberek vannak!! Persze, azt mondják a gyereknek, hogy gyere a nénivel, aztán majd azt hiszi, ez így a normális és ha hagynád, elmenne bárkivel. Miért nem gondol bele néhány felnőtt (?) ember, hogy ennek milyen következménye lehet???
Szerintem is tedd azt, hogy ha ilyet mondanak, akkor mondd meg a kislányodnak, hogy nem megyünk el idegenekkel. Ha megsértődnek, az az ő bajuk, buta emberek. Az én 18 hónapos fiam is ilyen nagyon barátkozós fajta, bár még nem tapasztaltam meg, hogy így elhívják idegenek. Inkább az szokott lenni, hogy a sétáló utcában a fiam szalad oda valakihez és rámosolyog aztán fut vissza hozzám. Ezt nem tiltom, legyen csak barátságos, de ha egy idegen hívná, hogy menjen vele (és nem menjen oda hozzá, hanem hogy tényleg menjen EL vele), na hát akkor én is mondanám, hogy idegenekkel sehová nem megyünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!