Lehet kapni egészen kicsi lábra (24-es) jégkorcsolyát? Van esetleg olyan ami állítható méretű (mondjuk 23-26)?
A Decathlonban voltunk, ott a legkisebb méret 26 volt, az nekünk túl nagy lenne, csakk botladozna benne a lányom.
24-es a cipő mérete, de + - 1 szám attól függően hogy hol vesszük, mert van 25-ös és 23 as cipője is.
én is off :o( Engem is érdekelne, mert engem is foglalkoztatott már a gondolat, hogy a fiammal mehetnénk e korizni, de én meg csak min 31-est láttam.
Megkérdezhetem, hogy mennyi idős a kislányod? Két évessel érdemes lenne próbálkozni korizni? Vagy inkább jövőre? akkor már biztosabb a járása is? Lehet ezért nincs ilyen kicsinek koricipő? Bocsi, az offért.
Az én lányom 2,5 éves, és teljesen stabil a járása és a mozgáskoordinációja.
Azt olvastam,hogy ha élvezi és nem fél, akkor minél hamarabb érdemes elkezdeni.
Mivel látott korisokat, és azóta is azt hajtogatja hoyg ő is nagyon szeretne korizni, (még a mikulástól is azt kért), ezért gondoltam beszerzek egyet neki.
1.vagyok
az én lányom 18 hónapos ....én 2 éves koromban kezdtem korizni(akkor még lehetett kapni kicsi korit:S),15 évig műkorcsolyáztam,és szeretném ha lányom is kipróbálná,minél előbb...
Sziasztok!
Ha még aktuális a kérdés valakinek.
Nekünk egy korcsolya oktató nem javasolta a 2 élű korit, mert az kb arra jó, hogy ne essen el a jégen, de korizni nem fog megtanulni. Mi itt találtunk 23-asat, de még nem érkezett meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!