Mi ennek a játéknak a neve és hol lehet kapni?
A bölcsődékben szokott lenni, sok apró műanyag forma és lánccá lehet fűzni őket. Sok színű, van olyan, ami különböző formákból is áll, de lehet, hogy csak körök, ovális alakok. A lényege, hogy a kör vagy háromszög vagy bármilyen forma nincs összenőve, van rajta pici rés, és ezen keresztül tudja a gyerkőc összefűzni őket hosszú lánccá. Sehol nem találok ilyen játékot és még a nevét sem tudom. Ti vettetek esetleg mostanában hasonlót?
Köszi a választ!
Találtam még, ez hasonlít a legjobban a leírásodhoz:
Köszi, igen, így kerestem már, nem sok sikerrel. Ilyenre gondoltam, amit linkeltél:
de van olyan is, hogy háromszögek, négyzetek és körök vannak benne többféle színben és sok sok darabban.
Állítólag ahogy nő a gyerkőc, már nem csak az összerakás a lényeg, hanem hogy hogyan válogatja ki estleg szín szerint, vagy forma szerint és csak azokat fűzi, majd legkésőbb mikor már mintát fűz: piros, kék sárga piros kék sárga stb. Ezért szeretném....
szia, ez nem műanyag, de ez formás, meg színes. illetve ezen az oldalon van még több is, nézz szét esetleg:-)
Köszönöm, hogy szántatok rám időt. Ezek szerint amire én gondolok régebbi játék, nem nagyon találni.
A gyöngyfűző van, szereti a fiam, az megint más készség, és a sajtos is van, azzal viszont alig játszott.
(anyósom bölcsivezető, de ő is csak az okosjátékokat mondta, hogy ott talán lehet ilyet kapni, de ott sem találtam személyesen sem :o( ) Majd még talán megkérdezem a mi bölcsivezetőnket, csak ugye mint intézmény ők máshol vásárolnak.... köszi mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!