Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi ennek a játéknak a neve és...

Mi ennek a játéknak a neve és hol lehet kapni?

Figyelt kérdés

A bölcsődékben szokott lenni, sok apró műanyag forma és lánccá lehet fűzni őket. Sok színű, van olyan, ami különböző formákból is áll, de lehet, hogy csak körök, ovális alakok. A lényege, hogy a kör vagy háromszög vagy bármilyen forma nincs összenőve, van rajta pici rés, és ezen keresztül tudja a gyerkőc összefűzni őket hosszú lánccá. Sehol nem találok ilyen játékot és még a nevét sem tudom. Ti vettetek esetleg mostanában hasonlót?

Köszi a választ!

2011. dec. 4. 21:23
 1/9 anonim ***** válasza:
2011. dec. 4. 21:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmi, csak nem rágóka, hanem a formák, színek a lényeg és a finommotorika. 2 éves elmúlt a fiam, akinek kellene :o)))
2011. dec. 4. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Láncfűző játék néven találtam ezeket googleban, keresgess még, tudom, h nem pont iylet kerestél, de valahogy így lesz meg majd a megoldás :)

2011. dec. 4. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Találtam még, ez hasonlít a legjobban a leírásodhoz:

[link]

2011. dec. 4. 21:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi, igen, így kerestem már, nem sok sikerrel. Ilyenre gondoltam, amit linkeltél:

[link]

de van olyan is, hogy háromszögek, négyzetek és körök vannak benne többféle színben és sok sok darabban.

Állítólag ahogy nő a gyerkőc, már nem csak az összerakás a lényeg, hanem hogy hogyan válogatja ki estleg szín szerint, vagy forma szerint és csak azokat fűzi, majd legkésőbb mikor már mintát fűz: piros, kék sárga piros kék sárga stb. Ezért szeretném....

2011. dec. 4. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

szia, ez nem műanyag, de ez formás, meg színes. illetve ezen az oldalon van még több is, nézz szét esetleg:-)

2011. dec. 4. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ezt a játékot az Interspárban vettem 800 ft-ért, de nemrég láttam az Eurós boltban 290-ért.22 hónapos a lányom, nagyon szeret vele játszani, bár segítség kell neki, hogy egymásba fűzze.Amikor pici volt, akkor pedig babakocsicsőrgőnek használtuk, mindig más játékot akasztottam rá.
2011. dec. 4. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

nagyisd ki a kepet:

[link]

ez nem az amire gondolsz, de ez is fejleszto:

[link]

2011. dec. 5. 00:45
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy szántatok rám időt. Ezek szerint amire én gondolok régebbi játék, nem nagyon találni.

A gyöngyfűző van, szereti a fiam, az megint más készség, és a sajtos is van, azzal viszont alig játszott.

(anyósom bölcsivezető, de ő is csak az okosjátékokat mondta, hogy ott talán lehet ilyet kapni, de ott sem találtam személyesen sem :o( ) Majd még talán megkérdezem a mi bölcsivezetőnket, csak ugye mint intézmény ők máshol vásárolnak.... köszi mégegyszer.

2011. dec. 5. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!