Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan hat így az antibiotikum?

Hogyan hat így az antibiotikum?

Figyelt kérdés
Kapott a fiam most először tablettás antibiotikumot. Az istennek nem hitte el hogy ha egyben veszi be akkor nem lesz rossz íze, ezért első nap összetörtem neki, bevette ugyan de mivel rossz volt másnap már alig akarta, szerintem felét ki is köpte. Könyörögtem hogy vegye be egyben mert jobb lesz úgy de sehogy sem volt hajlandó, ma kiköpte az egészet tényleg minimális ment le, és emiatt nagy könyörgések árán ( megmutattam neki egy tic-tac-al hogy vegye be) bevette egészben végre rájött hogy így jobb. Így viszont egy nap kettőt elhasználtunk el, amiből az egyik nem ment le neki. nem csináltam ezzel bajt? Meg a probiotikumot se tudom beadni neki nem hiszi el arról sem hogy semmi íze nincs, és átverni sem tudom, mert csak akkor hajlandó meginni valamit ha ő csinálja meg, mert tudja hogy beleraknám a gyógyszert. Eddig 3 ból egy nap tudtam beadni neki.
2011. dec. 3. 22:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves a fiad, de lehet hogy nem tablettás gyógyszer kéne neki, hanem folyékony antibiotikum. Mindenképp jelezd a dokinak a problémát, mert abból nem maradhat ki, viszont ha kevesebbet kap, az sem jó!

Én személy szerint probiotikumot csak az antibiotikum kúra utolsó napján szoktam elkezdeni beadni.

2011. dec. 3. 22:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem írtad hány éves.

De a tablettát széttörheted, morzsolhatod és pl egy kevés joghurtba is keverheted, a probiotikummal együtt. Igaz, azt sem írtad, milyen féle:)

2011. dec. 3. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!