Van itt olyan anyuka, akinek a gyereke 25 hónapos és nem akarja harapni az ételt? Illetve rágni sem nagyon akar? Olyan mintha félne
sose evett még egy kiflit sem:( a drnő türelmere int
pedig én próbálkozom 8 hónapos kora óta :( elveszi a kiflit de nem harap bele ha mégis egyből kiköpi
van még , vagy volt valaki így?
köszönöm
Az enyém is ezt csinálja.Mondjuk ami ízlik neki, pl. Dörmi kismackó mostanában megeszi, de a főzeléket, húst bekapja nyammog rajta és rágatlanul kiköpi.Mennyi foga van?
Ő most lesz 2 éves, és már a 18. fognál járunk, lehet hogy a sok fogzás miatt nem akar rágni?Én se tudom már mire gondoljak, pépesítem az ételeket, mint egy 6 hós babának:-((
szia
köszönöm, hogy válazsoltál
neki már csak a rágó hiányzik és az is éppen most jön már a kis hegye látszik, nem erőltetem nála, de szeretném ha enne már:( a tied beszél? az enyém még nem csak a maga nyelvén
ő még nem beszél de akkor ezek szerint nincs összefüggés, mert azt hallottam van
ő azért az apró darabosat megeszi
és eszik ömállóan? enyém még csak próbálkozik:( talán később érő típus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!