Hol tudnék venni használt nyuszi motort a vaterán és teszveszen kivül? Kaposváron akár?
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 22:24
1/6 anonim válasza:
Egy nyuszi motor újonnan sem túl drága tétel. Használtat lakhelytől függetlenül szűkebb-tágabb ismeretségi körből lehet szerezni, ha valakinek már feleslegessé vált. Mi a szomszédból kaptuk amit aztán én is tovább adtam. (megkérdeztem a szomszédcsajt, hogy mit csináljak vele, ő azt mondta amit akarok csak hozzájuk vissza ne vigyem)
2/6 A kérdező kommentje:
De nem tudom Kaposváron hol tudnék venni? ne nagyon járok bent a városban, merre keressem? nincs esetleg valakinek ? megvenném ha nem drágán adja
2011. dec. 1. 23:03
3/6 anonim válasza:
Nincs nagyobb kisgyerekes ismerős vagy ismeretlen akitől megtudnád venni? Játszón esetleg még lehet érdeklődni, hirdetést kiragasztani!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet, játszótéren megkérdezem ha látok. de boltba is vennék ujat de nem tudom hol árulnak, tescoba kinaiba nincs sajnos itt.
2011. dec. 2. 12:37
5/6 anonim válasza:
Szia! 2. vagyok
Mi a nyár elején vettük a kicsinek akkor volt 1500 Ft.
Ezt találtam neked:
Nyuszkó 1200+ pk.(nem tudom mennyi, lehet úgy már nem éri meg)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek de mivel nem nagyon tudom a várost bejárni mégis csak a teszen vettem 2000 volt postával, kicsit használt de jó lesz .bár tudtam volna hol lehet ujat venni 1500-t, de a babával gyalog mindenhova eljutni nagyon nehéz. köszi mégegyszer
2011. dec. 2. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!