Mi az ami hatásos a hiszti ellen?
Figyelt kérdés
20 hónapos a kislányom minden nap hisztizik, eldobja magát,ordít,toporzékol. kinek mi vált be a hiszti ellen?2011. nov. 30. 12:30
1/13 anonim válasza:
Ne figyelj rá, hagyd ott. Ha látja, hogy nem ér el a hisztijével semmit sem, akkor rövid időn belül abba fogja hagyni. Ne könyörögj, ne kérleld, mert akkor nem te leszel a vezér hanem ő.
2/13 anonim válasza:
közöny a hiszti felé, higgadtság, határozottság és szeretet!
3/13 anonim válasza:
Nyugodt maradsz, nem kiabálsz, nem foglalkozol vele.
Ha nagyon zavar az ordibálás, akkor én be szoktam küldeni a szobájába. Általában nem akar bemenni, ezért inkább abbahagyja a hisztit.
4/13 anonim válasza:
Az ido. Egyedul az ido es a kitartas. :) Tul lesztek majd rajta. Fuggetlen attol, hogy elmesz, otthoagyod, legugolsz melle, szepen beszelsz hozza... ugy is fog hisztizni mert most eppen ebben a korszakba van. Ami lehet, hgoy egyik nap mukodne az a masik nap mar nem. Igy sajnos nincs ra "gyogyszer". Meg ido kell amig megtanulja kontrolalni az erzeseit es magaba folytani ha merges vagy nem tetszik valami. Ok meg nem tudnak csendben mergelodni mint mi felnottek. De idovel megtanuljak. Nallunk is eppen hiszti korszak van. :)
5/13 anonim válasza:
Teljes ignorálás.
Ha befejezte nyugodt megbeszélés.
6/13 anonim válasza:
ignorálás, azaz nem leszel dühös, hanem nyugodt maradsz, de büntetni emiatt nem szabad, sem azzal hogy otthagyod, sem azzal hogy elküldöd. ez sztem nagyon rossz üzenet: anyát nem érdekli az ami engem felzaklat. Nem tudja még kezelni az indulatát, de egyedül nem is fogja megtanulni. Én ilyenkor csitítom, hogy nyugodjon meg, megbeszéljük, és semmi mást nem mondok amíg le nem csillapodik. Ő általában a vállamon nyugszik meg, ha otthagynám, iszonyatos dühös lenne. A leghosszabb idő kb 5 perc volt, csupa takony lett a vállam, de lecsitult és elrendeztük a dolgot. Addig nem érdemes beszélni vele, amíg le nem nyugszik, de segíthetsz neki lecsillapodni is, megöleled, leülteted magad mellé, vagy az öledbe veszed, és megdícséred, ha megnyugodott.
7/13 Marilyn88 válasza:
Az én fiam még kicsi ehez. Csak azt tudom mondani ami anyumnak bevállt velem. Durván hangzik de soha többet nem hisztiztem utána. Ugyanis anyum berakott a csap alá. Aztán mikor legközelebb elkezdtem csak megemlítette a csapot és már nyoma sem volt a hisztinek.
8/13 anonim válasza:
Én nyugodtan rámosolygok a fiamra és mondom, hogy erre én nem vagyok kíváncsi és elmegyek onnan vagy elfordulok. Rögtön abbahagyja.
10/13 A kérdező kommentje:
Én is a megnyugtatás és megbeszélés híve vagyok, csak van, hogy nagyon nehezen megy.Remélem gyorsan kinövi.
Köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 1. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!