Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák nektek is néha annyira...

Anyukák nektek is néha annyira elegetek van a házimunkából és fáradtak vagytok hogy a ház napokig szalad?

Figyelt kérdés
Általában mindennap porszívózok, elrakom a konyhát stb de most egyszerűen nem tud érdekelni, zokni hever a földön, mandarinhéj a széken és nem érdekel!! megyek aludni
2011. nov. 28. 21:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az en ferjemet nem kivannam senkinek:) Ha egy kis cernaszalat is lat a padlon, egybol megszolja.

Minden nap kovet mosok, port torlok a nappaliban, szobakban ket naponta.

Soha semmi nem lehet szejjel, merthat ugye "en egesz nap ithhon vagyok a gyerekkel).

2011. nov. 29. 14:45
 12/13 anonim ***** válasza:

fú utolsó, nem irigyellek valóban :)

Én délelőtt elrakom a konyhát, berakom a gépet és mosogat, közben főzök ebédet, játszunk, csavargunk, aztán haza, evés, alvás. Az alvásidő az én szabadidőm, tehát csak ha vendéget vagy anyóst várom, akkor takarítok. Délután, ha felkel összerakom a gyerekszobát, a hálót és elpakolom a nappaliban a játékokat (ezek nagy részét estére megint előveszi, de én így szoktam meg). Este ameddig fürdik az apjával elrakom a nappaliban a játékokat. Ha elalszik, tána már csak főzés van, de az ritkán.

2011. nov. 30. 13:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja. Hallgatok is érte a páromtól!
2013. szept. 18. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!