Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves kórtól bízhatok meg...

Hány éves kórtól bízhatok meg kislányomban, hogy ne keljen konnektorvédőt használni?

Figyelt kérdés
Most 27 hónapos,de nem merem kivenni,nehogy odanyúljon. Most ugye nem nyúl oda,de ha nem lesz benne,akkor az újdonság lehet neki,és megnézi.Ha ilyenkor elmagyarázom neki,hogy nem szabad,mert fáj és doktorbácsihoz kell menni,megérti már?

2011. nov. 27. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Hagyjad ott őket még néhány évig nyugodtan. Majd eljön az idő, mikor már eléri a polcot, kirámolja a táskádat vagy hasonló, előveszi a kedvenc golyóstolladat és azzal akar rajzolni a konnektorba.

Persze, el kell neki magyarázni, hogy oda csak a felnőttek nyúlhatnak, stb... de a gyerek mindig kíváncsi és mindig mindent ki akar próbálni. Még olyat is, ami eszedbe sem jutna.

2011. nov. 27. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
34 hónapos a lányom. A múlt héten összekente zsírkrétával a falat. Lemostam körömkefével meg ronggyal. Később látom, hogy ő is sikálja a falat a kefével és már nyúlkál a konnektorhoz. Nem vettem észre, hogy az is zsírkrétás. Tudom, hogy a vakdugó nem véd a víz ellen, de az egyszer biztos, hogy én még benne hagyom jó ideig.
2011. nov. 28. 09:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ennyi idős, én még biztos bent hagyom egy ideig. Mostanában ha azt mondom valamire hogy nem szabad, akkor biztos az ellenkezőt csinálja, úgyhogy a konnektorba is 100% hogy belenyúlna, és úgy, hogy közben mondja is hogy ezt nem szabad. Dackorszakban van.
2011. nov. 28. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Én meg azt mondom, hogy kell venni egy Ávk-t és nem kell rettegni.

Nem kell semmi féle dugó a konnektorba. Egyszerűen megmondod a gyereknek, hogy nem szabad. Ha mégis belenyúl akkor az Ávk lekapcsol és a gyereket csak megcsippenti az áram. Amint ezt észreveszed elvered a gyereket mint a lovat és megmondod neki hogy még a kezét is eltöröd a még egyszer....

Doktorbácsihoz kell menni hahahha Inkább a temetőbe.

[link]

2011. nov. 30. 14:27
 5/5 A kérdező kommentje:
De a veréssel csak azt érném el,hogy "anya meg ne lássa,mert kikapok!" Titokban csinálná. Meg amúgy sem szeretem a gyereket agyonverni,nem ezért szültem!!
2011. nov. 30. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!