Akaratos 21 hónapos kisfiammal kapcsolatban tudtok nekem segíteni? Anyukám szerint rosszul nevelem, mert olyan igazi minden lében kanál gyerkőc.
Figyelt kérdés
Röviden: kisfiam mindenben benne van, persze mindig az kell neki, amit gyereknek nem szabad pl. olló, DVD nyomkodás, piszkavas, mobiltelefon, laptop stb. Ha valamit nem kap meg, vagy nem úgy van ahogy ő szeretné, hisztizik, földhöz vágja magát. Ez irtó kellemetlen tud lenni, főleg közönség előtt. Nincs ráhagyva minden a gyerekre, szeretetet is kap bőven, mégis ezt csinálja. Mivel tarthatnám kordában ezt a viselkedését? Tényleg én vagyok a hibás, hogy hisztizik?2011. nov. 27. 14:50
11/12 anonim válasza:
Van egy könyv: Beszélj úgy,hogy érdekelje,hallgasd úgy,hogy elmesélje! Szerintem nagyon jó ötletek vannak benne. A problémádra kb ilyesmi lehet a válasz,legalább is egy példa: Kicsim,látom,hogy milyen nagyon szeretnél kimenni,bármit megtennél,csakhogy az autóútra kiszaladhass!Biztos nagyon izgalmas lehet! Bárcsak ne lenne az úton ez a sok gyors és nagy autó,hogy nyugodtan szaladgálhass! Nagyon félek,hogy bajod eshet,aggódom,nehogy elüssön egy autó! Valami ilyesmi. A könyvet érdemes beszerezni pl könyvtárból is akár,mert benne van,hogy melyik mondat miért hatásos,és sok sikerélményről számol be. Én még nem alkalmaztam,mert még alig 4 hónapos a lányom,de képzeletben gyakorolgatom már,hogy élesben könnyebb legyen majd.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. nov. 29. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!