2,5 évesnek melyik mesekönyvből szoktál olvasni?
Bogyó és Babóca
Lányom imádja, és én is szeretem.
AnnaPetit én annyira nem :S
Mi is Boribon!!!
A körzőfejű babócát hál istennek nem!
Nálunk is Boribon, Kipp-kopp, Kisvakond ment ilyen idősen, illetve ekkor kezdtünk el diavetítőzni, s rövid, klasszikus meséket olvasni (Jancsi és Juliska, Kiskakas gyémánt félkrajcárja, Kismalac és a farkasok, A farkas és a 7 kecskegida, Piroska és a farkas - ezekkel kezdtük).
És nálunk is ment az Anna, Peti, Gergő. És én sem szeretem.
szutyejev: három kiscica
a ferjem orosz nyelvkonyvéből (abból csak a mama meg apa, mert én nem tudok, én csak ex has mondok belole dolgokat)
van egy vastag mondókáskönyv, abból szokott kiválasztani egyet egyet (vízfestekkel keszult kepek vannak benne es kb 3 centi vastag, a cimet ha lelonek se tudom, korosztaly szerint vannak benne a mondókák)
van egy kisvakondos konyve, kemenylapos, de nem leporellos, abbol
meg az en regi leporellos konyvembol a Verses Fából
anna peti gergő mellett még a bogyó és babócából
utolso vagyok, ha nem ismerned szutyejevet: [link]
itt a cimadó mese, gyerekkorom kedvence, sok nagyon jo mesevel, imadtam mindet, szerencsere a fiam is szereti (az a kedvence amikor a hangya bemegy a gomba ala, mert eleredt az eso, es mindenki bekereckedik melle, es csodak csodaja mindneki el is fer, mert ugye a gomba no az esoben. az extazis akkor van, amikor jon a roka es kerdi: neeem láttátok a nyulat? :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!