5 éves fiamnak a Tanulási képességeket vizsgáló bizottság-hoz egy év múlvára ígértek időpontot, addig semmi sem történne a súlyos figyelemzavarával, renben van ez így? A n
Most beszéltem velük,mi pécsiek vagyunk.
Kényszeríteni őket ? Azt hogyan ?
Ha telefonon ezt mondták ,akkor miért mondanának mást személyesen ?
Én is így gondolom mint ti,de most fogalmam sincs mit tehetek...egyértelmű a kisfiam nem javul semmit,az oviban egyedül játszik,nem kapcsolódik be a csoportfoglakozásokba ,itthon is rendkívűl nyugtalan ,mozgékony .
Én azt nem értem,hogy egyértelmű ,hogy probléma van,ezt láttják az oviban is ezért küldenek a nevelési tanácsadóba ,majd dolgavégezetlenül zárjuk a tanácsadást ,mert ugyen szép dolog az elfogadás,de emellett nagyon szükséges a fejlesztés is .
Mikor rákérdeztem a pszichológusra a tanácsadóban ,hogy kap e majd fejlesztést a figyelemzavar miatt a kisfiam azt mondta,nem kell erőltetni semmiféle fejlesztgetést,majd legfeljebb 8 évesen megy a gyerek iskolába...
Ha nem fejlesztik,akkor 8 éves korára kinőheti a figyelemzavart ?
Pedig elmondtam a telefonba is,hogy mi a helyzet ,hogy már egy éve voltunk a nevelési tanácsadóban és nem javult a helyzet a kisfiammal .
Ezek szerint nem számít,hogy egy gyermeknek szükséges lenne a fejlesztés ,ha nincs egy évvel azelőtt bejelentve,akkor így járt.. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!