Látnoki képességeket hogyan lehet szerezni? ;)
Figyelt kérdés
Valaki tud erre gyakorlatot, meditációt? Nagyon érdekel a dolog, köszi :)2011. nov. 7. 17:03
2/10 anonim válasza:
Varázsgomba vagy az LSD rögtön azzá tesz.
3/10 anonim válasza:
Sehogy. Aki azt állítja,hogy rendelkezik ilyesmivel,az csak beképzeli magának,vagy valamilyen bódítószert szed.
4/10 anonim válasza:
A JTEK-n lehet. (Jobs Tesla Edison Képző)
5/10 x) válasza:
Ha valakiben nincs meg a képesség akkor nincs meg. Ezt nem lehet tanulni. Aki látnok az gyerekkorától kezdve látja a szellemeket és megérez dolgokat. Ha nem vagy fogékony a dologra akkor meditálhatsz akármennyit, sose leszel látnok. Inkább csak egy idő után mikor már nagyon szeretnél látni bizonyos dolgokat, beképzeled magadnak a szellemeket és hasonlók.
6/10 A kérdező kommentje:
Hát nekem már volt sok élményem, a jövöt is láttam 2szer, valóra vált, fejleszteni szeretném a képességemet, szóval lehet látnokká válni, hallottam beavatásokról is külföldről, meg ilyesmik.
Szóval minden módszer érdekel:)
2011. nov. 7. 18:49
7/10 x) válasza:
Jaa hát olyan nekem is volt hogy álmodtam valamit és bejött mégsem vagyok látnok...
8/10 anonim válasza:
Vegyél a TESCOBAN most csak 999.99 ft xD
9/10 anonim válasza:
Szerintem is születni kell a képességgel.
Ha nincs meg benned, akkor meditálhatsz égbe-világba, akkor sem leszel látnok.
Maximum csak bekattansz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!