Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti bölcsitekben mennyit kell...

Ti bölcsitekben mennyit kell most fizetni egy napra illetve egy hónapra?

Figyelt kérdés
Nálunk napi 600.- +tisztasági csomag+ gyümölcs
2011. nov. 22. 12:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Külváros? Melyik kerület?

Csepelen 411 forint a napi díj. Mi szeptembertől megyünk, így a plusszokat nem tudom még.

2011. dec. 12. 09:20
 12/16 anonim ***** válasza:

szia

bp, XV kerület:

500 ft/nap az étkezés. tisztasági csomag (2x100pzs,2 wc papir, popsitörlő, szalvéta,folyékony szappan, 2 csomag nasi)+ Csoportpénz 6000ft/év. + 2500 ft egyszer, egyéb benti fogyó eszközökre (gyurma, ceruza, ragasztó, tempera, papir)

Szerintem nagyon megterhelő, mert úgy érzem, hogy az extra bevitt dolgokkal nem a gyerekeket, hanem a gondozónőket "támogatom".

Ráadásul a gyerekem pelusos még, és napi 6-7 pelus fogy, csak azt nem értem miért. Óránként tisztába teszik? Kétlem.

2011. dec. 12. 09:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Debrecen,napi 360 Ft+tisztasági csomag(100-as zsepi,wc papír,folyékony szappan,szalvéta minden hónapban)

1000 ft csoportpénz havonta+van alapítványi is.én abba havi ezret szoktam adni.de most pl új szekrényt csináltatnak,az gyerekenként 10 ezer ft.két részletben fizetjük be.ez nem kötelező,de nyilván mindenki befizeti,mert nincs rá pénz.a mostani meg elég gány

2011. dec. 12. 10:53
 14/16 anonim ***** válasza:
napi 480 Ft körül, plusz havonta 500 a csoportpénz, plusz a havi tisztasági csomag (folyékony szappan, wc papír, szalvéta, papírzsepi). nasit nemhogy nem kell, de nem is szabad bevinni. extra pénzbeszedések nincsenek.
2011. dec. 12. 14:48
 15/16 anonim ***** válasza:
BP XXII 575Ft/nap (de itt főznek helyben és nagyon jól, minden nap van főzelék, husi, gyümölcs, sőt még a kenyeret is itt sütik, sokszor teljes kiőrlésűt). Tisztasági csomag (pzs, szalvéta, szappan, WC papír), 500Ft havi csoportpénz. Gyümölcsöt nem kérnek, de én időnként viszek pár kiló almát, azt odaadják nekik.
2011. dec. 12. 15:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Barátnőm gyereke jár bölcsibe:

1500 Ft/nap és semmit nem kell vinni. Csak a fogkefét kérték.

2011. dec. 12. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!