Szerintetek mennyit kellene/illene fizetni gyerekfelügyeletért?
én ugyan vidéken lakom és nincs túl sok munkalehetőség, de itt fele ennyiért is sokan ugrálnának örömükben, hogy vigyázhatnak a gyerekedre!
sok mindentől függ. pl. a kaját ő veszi és főzi, vagy te veszel alapanyagot és ő főz, vagy rendelitek? viszi-hozza is vagy te viszed hozzá a gyereket, esetleg ő jön hozzátok? mennyi idősek, hányan vannak a gyerekek? van-e extra tennivaló (valamit nem ehet, vagy tanulni kell vele délután...)?
én inkább napi díjban gondolkodnék, de mondjuk, ha csak de. vagy du. akkor az fél nap.
szerintem kérdezd meg nyugodtan, ő mire gondolt. feltételezem nem minimálbérből akarsz gyerekfelügyeletet fizetni, ő meg biztos nem kér százezreket.
nálunk a napköziotthon 2500 ft/nap, vagyis 7-től 17 óráig. kb 300 ft-ra jön ki egy óra.
ismerősnek sem fizetnék többet, mert akkor bevinném a gyereket a napközibe. ez mondjuk még olcsónak is számit, mert Érden is van ilyen, de ott 20 napra 80 000 ft.
és másodiknak igaza van, több mindentől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!