Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek mennyit kellene/il...

Szerintetek mennyit kellene/illene fizetni gyerekfelügyeletért?

Figyelt kérdés
Munkába állok vissza, megkérdeztem egyik ismerősömet, hogy ha nem tudjuk megoldani másképp, akkor tud-e vigyázni a gyerekekre. Ő háztartásbeli, ráér, szeretik a gyerekek, megbízom benne. Persze mondtam neki, hogy mindezt nem ingyen várom el, és majd megbeszéljük a részleteket. Ti mennyit adnátok? Napi- vagy óradíjat?
2011. okt. 22. 07:55
 1/3 anonim ***** válasza:
a minimálbér 500 forint óránként, lehet ennyiért is vállalja, ha szerencséd van. De több gyerek, szerintem a reális 1000-1500 forint lenne. Napi díjban is ennyi, napi 10 ezer forint alatt kizárt hogy bárki is dolgozzon. Pláne azért felelősségteljes munkát. Ha üzleti alapon akarod megfizetni.
2011. okt. 22. 08:12
 2/3 anonim ***** válasza:

én ugyan vidéken lakom és nincs túl sok munkalehetőség, de itt fele ennyiért is sokan ugrálnának örömükben, hogy vigyázhatnak a gyerekedre!

sok mindentől függ. pl. a kaját ő veszi és főzi, vagy te veszel alapanyagot és ő főz, vagy rendelitek? viszi-hozza is vagy te viszed hozzá a gyereket, esetleg ő jön hozzátok? mennyi idősek, hányan vannak a gyerekek? van-e extra tennivaló (valamit nem ehet, vagy tanulni kell vele délután...)?

én inkább napi díjban gondolkodnék, de mondjuk, ha csak de. vagy du. akkor az fél nap.

szerintem kérdezd meg nyugodtan, ő mire gondolt. feltételezem nem minimálbérből akarsz gyerekfelügyeletet fizetni, ő meg biztos nem kér százezreket.

2011. okt. 22. 09:02
 3/3 anonim ***** válasza:

nálunk a napköziotthon 2500 ft/nap, vagyis 7-től 17 óráig. kb 300 ft-ra jön ki egy óra.

ismerősnek sem fizetnék többet, mert akkor bevinném a gyereket a napközibe. ez mondjuk még olcsónak is számit, mert Érden is van ilyen, de ott 20 napra 80 000 ft.

és másodiknak igaza van, több mindentől függ.

2011. okt. 23. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!