Ez most milyen betegség? Meddig tart még?
Tök okos vagy, vidd a gyerekedet, hátha összeszed egy olyan vírust, ami aztáűn vagy elpusztítja vagy valóban két hónap ágy és kórház.
Egy ilyen hányásos, hasmenéses vírus a teljes szervezetet lepusztítja, gyakorlatilag nullává az immunrendszerét. És te magad írtad, visszaesett. Vidd hétfőn és majd meglátod.
Nem a többiek miatt kellett volna és kellene otthon tartanod, hanem saját maga miatt, hogy rendesen felgyógyuljon és megerősődjön.
Ezért vagy borzasztóan felelőtlen a saját gyerekeddel nem foglalkozol, csak mielőbb szabadulj tőle.
Akkor még egyszer leírom: 1 napig hányt. Elvittem orvoshoz. Amit kért betartottam. 5 napig otthon volt, az 5. napon már jól érezte magát, csak még étvágytalan volt. Elvittem oviba, ahol megint rosszul érezte magát. Közel sem vagyok benne biztos, hogy ugyanaz a vírus egyáltalán, mivel először hányt, utána meg a hasa ment. Gondolom azért kapta el, mert hozzám hasonlóan más "felelőtlen" anya sem ül otthon a gyerekkel hónapokig. A felelősségteljes szülővé váláshoz az is hozzátartozik, hogy legyen egy munkahely, mert az ételt nem ingyen adják, nekem legalábbis nem. Akinek igen, az ne is vigye oviba a gyereket egyáltalán.
Olvasgassatok még, sok ártatlan kérdés van még ezen az oldalon, ahol ki lehet élni a rosszindulatotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!