Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan, aki nem harisnyában...

Van olyan, aki nem harisnyában viszi kiscsoportos fiát az oviba?

Figyelt kérdés
Itt mindenki azt írja, hogy harisnya+rövidnadrág. Az én fiam nem szereti, meg én melegnek is gondolom bentre. Sima zokni+melegítőben jár, kintre pedig vastag, bélelt nadrágot húz.
2011. nov. 18. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem utálják a fiaim a harisnyát. Így mi is a nagy hidegekig zoknizunk és melegítőzünk. A zsákjába készítek harisnyát, mert ha mennek sétálni a dadus kedvéért van, hogy fölveszik. Öt percre lakunk az ovitól, addig a zokni meg a bélelt naci elég.
2011. nov. 18. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát, én azért adom rá, mert egyedül kell öltözniük kimenetelkor. SENKI sem segít nekik. Ennek természetesen már megvolt az az eredménye, hogy párszor megfázott, mire kértem, hogy legalább arra figyeljenek, hogy a sapka a fején legyen, a kabátján pedig felhúzza a cipzárt:S

Nem öltözne át egyedül... így inkább rajta van a harisnya.

2011. nov. 18. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Hogy-hogy nem figyelnek arra, hogy ne legyen rajta sapka, meg hogy nem segítenek öltözni.

Nálunk megmondták, egy valami van, amit elvárnak, hogy olyan benti cipőjük legyen, amit ők le tudnak venni illetve fel tudnak húzni, valamint, amit már látnak, hogy tud, pl sapka levétele, meg a kesztyű lehúzása, azt csinálják meg és ha szólnak, vagy látják, hogy nem megy még mindenben segítenek (kiscsoportos a lányom, de még középsőben is segítenek)

2011. nov. 18. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs az offért.:)
2011. nov. 18. 13:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezért vettünk jégeralsókat :) Azt egyedül is simán fel tudja húzni a kisfiam.

Szerintem a polárbéléses nacikon kívül egyik sem elég meleg már ebben az időben.

Ha lenne zsebe a jégeralsónak, akkor abban lenne bent egész nap, de így átvesz bent egy melegítőnacit és egyedül átöltözik, mielőtt kimennek az udvarra.

2011. nov. 18. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk kérték az oviban, hogy ne legyen harisnyanadrág rajtuk, hanem egy vízhatlan nadrág (overálszerű, csak kicsit vékonyabb), amit könnyebb le- és felvenni. Bent jó idő van, így nincs is értelme a harisnyának.
2011. nov. 18. 15:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem adok rá harisnyát. Bent pamut melegítőnadrágban van. Amióta ilyen hideg van, nem volt oviban egy hosszú betegség miatt, de ha megy, akkor kintre egy melegebb, bélelt nadrágot vesz fel.
2011. nov. 18. 15:37
 8/8 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

Ezek szerint akkor nem vagyok ezzel egyedül.

Nálunk is az öltözködés a fő gond, mert egyedül nem tudja felvenni a harisnyát, bent meg abban melege lenne. Ráadásul elég sokat kell öltözniük, mert alváshoz is pizsit húznak, illetve heti 2x torna is van, így próbálom én is egyszerűsíteni. Kintre jó vastag, bélelt nadrágot kap, illetve kantárost-overált.

2011. nov. 19. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!