10 éves kislányomnak sárgás folyása van mostanában. Aggódnom kéne?
10 éves kislányomnak sárgás folyása van mostanában.
Alsóneműje is olyan. de nem nagy mértékű.
Mi lehet ez, aggódnom kéne?
36F egyedülálló apuka :S
Ne aggódj.
Nekem is kb ilyenkor kezdődött.Beindultak a hormonja.
Sajnos a mai napig folyásos vagyok! :( Még terhesség alatt is.
Lassan itt lenne az ideje elvinni nőgyógyászhoz elvinni a lányodat, hogy az orvos felvilágosítson mind a kettőtöket! :)
Pff ettől féltem.
Nektek hogy reagált a lányotok amikor beszéltetek róla neki?
:)
Én még csak 23 éves vagyok.Lányom még csak 10 hónapos.Egyenlőre még csak a nyála folyik! :)
Nagyon fontos a rendes felvilágosítás mindenben!!Ha te nem vagy biztos a dolgodban, azért kell menni orvoshoz.
Most egyenlőre azt kell neki mondani, hogy ez egy teljesen természetes dolog ami történik vele, de el kell menni orvoshoz, mert a lányoknál így szokás.Mondhatod azt is, hogy nem csak a lányoknak de a felnőtt férfiaknak is kell menni rendszeresen.(elvileg ez így is van)
De neked kell felvilágosítanod, a menzeszről, a szexről.Ne legyél prűd, legyél nyitott a kérdéseire (szex ráér később)Nagyon nagy probléma, hogy a mai fiatalok nincsenek rendesen felvilágosítva!
Ha kérdésed van még segítek ha gondolod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!