Lehet, hogy túl nagy neki a cipő?
Figyelt kérdés
Most vettem a fiamnak bélelt bakancsot és olyan kis béna benne. Teljesen befelé fordul a lábfeje amikor lép és mintha az orrát is húzná közben. Lemértem a lábát mielőtt cipőt venni mentünk. Egy papírlapon körbe rajzoltam és 15 cm hosszú volt a rajz. Az új cipőjének 16 cm a belső talphossza. Gondoltam legyen jó télvégéig. Szerintetek is ez lehet a gond? túl sok az 1 cm?2011. nov. 16. 19:50
1/4 anonim válasza:
Lányomnak is hosszabb a cipője, mégsem megy benne bénán.
Milyen cipő? Lehet azzal van baj. Lányommal mindig úgy veszünk cipőt, hogy felpróbálom rá és kicsit sétáltatom benne. Akkor nagyjából látszik, hogy miként tud benne járni.
2/4 anonim válasza:
Mennyire hajlik a cipő talpa? Vannak nagyon merev talpú cipők. Egyébként a +1 cm nem sok, mert a láb mérete + 0.5 cm-nek kelle lennie a cipő belső talphosszának. Ha pont akkora, mint a lába akkor nem kényelmes.
Én is felpróbálom a lábára és járatom benne a boltban, mint az első hozzászóló, mert volt olyan amiben egyszerűen nem volt hajlandó menni (pedig a méret elviekben jó volt).
Sokadik cipője egyébként? Mert ha az elsők között vagy az első csizma pl akkor lehet, hogy csak szokatlan neki.
3/4 A kérdező kommentje:
2,5 éves, már lehet mondani, hogy a sokadik cipő. Természetesen felpróbáltuk és ment is benne egy kicsit a boltban, ott nem tűnt fel, hogy gond lenne. Egyébként szupinált talpú Salus bakancsról van szó. Igaz nem hajlik túlzottan a talpa, de egész nyáron ilyen szandija volt és most is ilyen van itthonra. Szóval maga a kialakítás nem új nekünk.
2011. nov. 16. 20:59
4/4 anonim válasza:
Inkább csak az lehet a baj, hogy a bakancs nehezebb is, mint a félcipő, meg a talpa is "ormótlanabb", magasabb és szélesebb a pereme. Majd megszokja, hogy kicsit jobban kell benne emelni a lábát és nem lesz gond szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!