Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valakinek ilyen hálózsákja...

Van valakinek ilyen hálózsákja? Szeretitek?

Figyelt kérdés
[link]

2011. nov. 15. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Volt egy ilyenünk, kaptuk. Nekünk csecsemő méretben volt. Szerettem. A baba szerette-e, nem tudom. :o)

Abban a korban még nem reklamál.

Aztán viszonylag korán mindkét gyerekem ellenállt bármiféle hálózsáknak, szóval mi már takarót használtunk...

2011. nov. 15. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem azt aminek oldalt van a cipzárja, a fiam hason alszik, így szerintem az kényelmesebb neki.
2011. nov. 15. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Az en kisfiam 15 honapos kora ota nem viseli el a halozsakot magan. Felall a kisagyba es letepi magarol mert zavarja, hogy nem tud lepni benne vagy mozogni, meg akkor is ha csak a kisagyba van. :( Nekunk hasonlo volt mint amit linkeltel kerdezo, de sajnos nem szerette. Nekunk csak az valt be amibe fel tud allni es mozogni. Viszont kell egy vastagabb zokni ra, hogy ne fazzon.

[link]

Ha a babadnak nem jelent gondot, hgoy akadajozza a mozgasba akkor ez amit linkeltel jo szerintem.

2011. nov. 15. 12:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!!!!

Kedves Utolsó!

Ez hol szerezted????????????????????

én is akarok!!!!!!! :DDD

2011. nov. 15. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk ikeás van, attól jobb nincs. Nem kényelmetlenül vastag, de nagyon meleg, hosszú cipzár, alulról nyílik. Pici kortól használjuk. [link]
2011. nov. 15. 20:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen!Ilyen nekünk is van:),de nálunk ez kevés sajnos....

Azért tettem fel a kérdést egyébként,mert kaptunk egy ilyen(a linkben szereplő)zsákot a mamától...de olyan idegen tőlem,hogy belül irha,pedig az tény hogy a lányom lába ideális hőmérsékletű benne,nincs rajta zokni és nincs betakarva,és nem fázik.Gondoltam megkérdezem kinek mi a véleménye,remélem én is megszokom:)

2011. nov. 15. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!