Minden 2,5 éves gyerkőccel "össze kell veszni egy idő után", hogy most már alvás van?
Figyelt kérdés
Kisfiam annyit tud szenvedni, forgolódik, magyaráz pedig álmos. Fél 9 fele megyünk aludni, és 9-re alszik el. Ezzel nincs is akkora baj, de heti 2x 6-kor már indulunk a bölcsibe (a sok ruha miatt, most már fél6-kor keltenem kell). Ezeken a napokon is 9 fele jó ha elalszik. Reggel meg persze nyűgös.Na meg amit bírok, ha már csukódik a szeme, valamit rögtön kitalál,pl. elkezdi kaparni a lepedőt :-) Olyan kis lüke, én csak jót akarok neki, hogy kialudja magát.2011. nov. 15. 06:58
1/4 anonim válasza:
Totál így van nálunk is, és még a későbbiekben is így fog maradni :) Mert okosodik és azt hiszi hogy lemarad valamiről az alvással, mert a játék a fontosabb :)
2/4 anonim válasza:
Az enyém 4 éves, de még most is van, hogy rá kell szólnom, hogy most már aztán alvás van :) Ez szerintem így marad amíg sulisak nem lesznek.
Akkor lesz pár kellemes alvással töltött évük...majd megszületik a gyerekük és pápá sokáig alvás :D
3/4 anonim válasza:
Én is veszekszek vele,de olyan bűntudatom van,meg közben ő puszilgat.A szívem szakad.Most azt okoskodtam ki az itt olvasottak alapján,hogy nem lesz alvás délután.Nálunk az óraátállásnál nem állítottam át az alvást:nyáron fél 10-kor feküdt,most fél 9-kor.Visszatérve:ma nem aludt du-tán,így 10 perc alatt elaludt.Megyek is csinálom a dolgom :-)
4/4 anonim válasza:
2. vagyok
Ha nem alszik du. akkor nálunk is gyorsan van esti alvás. Viszont oviba jár így ott általában alszik, ha meg itthon van (és nem csak 1-2 napot) akkor meg muszáj a délutáni alvás különben elviselhetetlenül viselkedik. (egyébként épp megint megy a küzdés egy ideje, mert fekszik és vergődik a sötét szobában, az apja idegeit nyúzva...ma ő a soros az altatásban :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!