3 év körüli kisfiadnak milyen frizurája van?
Az is menő az ovisok körében, hogy két vízszintes csíkot egymás alatt belenyírnak a fül fölött a hajba. A felső hosszabb, mint az alsó, de csak pár napig mutat igazán jól, amíg nincs ott haj.
Nézz meg pár focista frizkóját, ha legközelebb közvetítenek meccset, és csináltasd meg olyanra.
szinten siman geppel volt levagva (autoztunk a hajan), picit lenőtt már. még nem ovis, nem jár nagyon kozossegbe, talan majd akkor elgondolkozok rajta, hogy legyen valami "frizuja" is.
De édes kiskrapek!
Gondoltam rá, hogy csíkot belenyírni, de azt mondta olyant nem szeretne. Meg persze nem is biztos hogy meg tudnám csinálni! :)
Szia!
Az én kisfiamnak ilyen:
Igaz, nyáron nem túl praktikus, mert gyakran megizzad és vizes a haja, télen pedig sokkal nehezebben szárad, de ha ez őt majd zavarni fogja, akkor levágjuk neki:D
Köszönöm a válaszokat!
Tegnap este megvolt a birkanyírás. :) Mivel nem sikerült egyformára nyírnom a két oldalát, ezért mérgemben végigtoltam ott is a gépet, így csak felül lett neki kicsit hosszabb.
De nagyon jó lett, olyan kis vagány ezzel a frizurával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!