2,5 év körüli kisfiadnak milyen "minőségű" a haja, és milyen frizurája van?
Az én fiamnak nem is vékony, de nem is vastag szálú a haja, és a tarkójánál enyhén hullámos. Megnövesztettük neki, elöl a szemöldöke felett lett neki levágva a frufruja, oldalt és hátul pedig ahogy nőtt olyan. Ha bárkivel találkozunk mindenki mondja hogy milyen vagány kiscsávó, de a család egyfolytában ezt magyarázza, hogy egy kisfiúnak csak rövid, géppel lenyírt haja lehet.
Szerintetek?
Teljesen mindegy, amíg nem kislányosan hosszú. unokaöcsémnak derékig érő göndör haja volt, mert senki nem vágta le(se fodrász, se szülő) mert olyan aranyos...mindenki kislánynak nézte...azóta már gombafrizkója van, mert a fodrász, akihez járnak, csak ilyet tud...
de van ismerős, ahol a kislánynak géppel nyírt kb 2 centis haja van, mert "ettől majd erősödik"...elég érdekesen néz ki a habos babos hercegnőruhában 2 centis hajjal, szoktak is összesúgni a hátuk mögött, h szegény kislány biztos beteg...
Ha Nektek így tetszik a gyerek haja, akkor ne hallgassatok másra.
2 eves a kisfiam.
Viszonylag vastagszalu a haja, viszont olyan, mint a drot. A forgoja hatalmas, a haja az esetek donto tobbsegeben az eg fele all, sapkalevetel vagy alvas utan fel napig 100 iranyba allnak a hajszalak a feje tetejen.
Eppen emiatt neki rovidre van vagva a haja, korbe van nyirva, fent is eleg rovid, mert igy a legjobb.
Valoszinuleg neki mindig is ilyen haja lesz, mondtam is a ferjemnek, hogy nezzuk meg jol a gyereket, mert 13 eves kora utan nem fogjuk hajzsele nelkul latni. :-)
Viszont a kisebbik fiam most mult 11 honapos es nagyon hosszu haja van, vekonyszalu, de rengeteg es nagyon gyorsan no. Neki en sem vagatom tusire, csak korbevagattam a fulenel, a frufrujat rovidebbre, mert logott a szemebe es a tarkojanal. De nagyon jo esesu a haja, igy hagyom kicsit gombafrizura szerure.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!