Az óvónő ezt megteheti? :O
Figyelt kérdés
A kislányom 4 éves. Az oviba járnak minicsoprtosak is (2 évesek). A kislányom délelőtt játszóidőben véletlenül bepisilt és erre (kislányom elmondása szerint) a már alapból ideges óvónéni fogta és bepelenkázta. A kislányomra nagyon rosszul hatottt ez. Kérdezte délután tőle, hogy mért van rajta pelus, azt mondta kérdezzem mege az óvónénénit. Megkérdeztem és azt mondta, hogy elege van abból, hogy Laura (a kislányom) rendszeresen bepisil, pedig most pisilt be először. Azóta itthon is egyre jellemzőbb, hogy bepisil és pelenkát akar hordani. Ez normális óvodában??2011. nov. 1. 14:37
11/13 anonim válasza:
az előző vagyok a párnáról nem beszéltük le a fiamat természetesen hiszen az nem zavaró de a pelust meg a cumit nem adtuk vissza neki.
12/13 anonim válasza:
Közösségben másképp van, mint családban. ott általában a jobb, fejlettebb gyereke húzzák a kicsiket.
A minisek most a nagycsoportosokkal voltak 3 hónapot tavaly és nem a nagyok babásodtak vissza, hanem a kicsik utánozták a nagyokat.
Egyébként ha jól értem, nem az ő csoportjában vannak a két évesek, hanem az oviban. Tehát még ez sem indokolja lát a folyosón pár két évest és baba lesz.
Szerintem valami más baj van vele. Meg ennyire visszafejlődni, hogy nem beszél, pelenkáztatja magát... Ha a trauma okozta, fogadjuk el, akkor is pszichológus kell, hogy túllépjen ezen.
13/13 anonim válasza:
Szerintem is az a gond, hogy vannak ott ketevesek is. Orajuk eleve jobban figyelnek, tobb figyelmet kapnak mint a nagyobbak akik mar onallobbak. Biztosan valamennyire ez zavaro is lehet a lanyodnak. Foleg, hogy irod, hogy ennyire babasan viselkedik. A gyerekek nem hulyek es ha latjak, hogy igy tobb figyelmet ki tudnak csavarni a korulottuk levokbol akkor meg is teszik. Inkabb elviselik azt, hogy megszidjak oket de akkor is a kozpontba karnak lenni. Szerintem semi gond nincs a kislanyoddal de ha megnyugtat akkor elviheted dokihoz ahogy itt ajanlottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!