Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nyákoldó, ami nem köptet?

Nyákoldó, ami nem köptet?

Figyelt kérdés

Kislányom 3,5 éves. Sajnos amióta be jött a rossz idő köhög. Hol hurutosan, hol szárazon. Orvosnál voltunk, tiszta a tüdeje, nem piros a torka. Homeopátiát javasolt, stodal-t.

Na most, szépen felszakadt neki, már 1 hete hurutos.

Sokkal jobb a helyzet, de kéne valami ami nem köptető, de mégis nyákoldó. Köszi előre is.

2011. okt. 31. 07:22
 1/7 anonim ***** válasza:
A nyákoldónak köptetőnek is kell lennie, hiszen a feloldott nyáknak valahogy ürülnie is kell! Nem gondolod?
2011. okt. 31. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:

A köptető azért köptető, mert oldja a nyákot amit így ki tud köhögni.

Ha nem tudja fújni az orrát akkor szívd rendszeresen, kapjon C-vitamint és vidd másik dokihoz, vagy a tiétekhez ha bízol benne.

2011. okt. 31. 07:36
 3/7 A kérdező kommentje:

3,5 éves, tudja fújni, fújja ia rendesen.

Nem akarom köptetni, mert kiköhögi rendesen.

2011. okt. 31. 07:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Prospan. Homeos, köptető, és csillapító is egyben. Nekünk bevált, igaz nem olcsó, de jó. Finom is.
2011. okt. 31. 08:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Sinupret
2011. okt. 31. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

ACC, Rhinatiol (rózsaszín dobozos) nyákoldó, nem köptető. Nem okoz köhögési ingert, de természetesen a gyermek magától felköhögi a lerakódott nyákot. Én ACC párti vagyok, könnyű beadni a gyereknek. Ne éjszakára add, hogy tudjon pihenni!

Egy szakmabeli :-)

2011. okt. 31. 20:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm utolsó, ilyenre gondoltam.
2011. nov. 7. 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!