Szigorú vagy rossz anya!? Egyszer egyszer rácsap a kezére, vagy rácsap a seggére! Miért? Mert csapkod másokat, vagy beveszi a kavicsot a szájába! De mosz ugy bünteti hogy meg huzza a haját! 16 hónapos
"vissza kell harapni, de csak óvatosan, mert ha a védőnő, vagy a doki észreveszi, akkor azért bűntetnek!"
És vajon miért büntetnek?! Ez nem jutott el abba az apró agyába?
32 eves vagyok
2.5 eves kisfiam egyedul nevelem, es felidos terhes vagyok a masodik babaval
eleg akaratos kisfiam van
SOSE utottem meg, es SOSE ordibáltam vele
engem egesz eletemben vert apam is, anyam is (igazabol feszultseglevezetonek, es nem segitett, hogy anyam utana mindig bocsanatot kert, es mondta mennyire szeret, mert miutan harom vallfat szettornek peldaul az emberen ugy, hogy két ovvel van lekotozve (az egyik szetment, azert kulon kaptam utana), az ember lanyaban megtorik valami..
eleg nagy tapasztalatom van a veréssel kapcsolatban, azt hiszem elmondhatom
Én azt mondtam sose fogom megutni a gyerkocom.
14:38 nem megy a szövegértés?
nem én harapom a gyerekemet, soha nem is tettem, soha nem is tenném, hanem egy ismerősöm. jesszus...ne csal láss, nézz!
Úgy látom jár erre pár verekedős anya, mivel a "ne bántsd a gyereket" válaszok le lettek pontozva. Nos, akkor ütni vágni kell a gyereket? S itt most nem a kézre csapásról van szó. Szerintem sík ostoba az, aki meghúzza gyerek haját, vagy visszacsapja a pelenkázóra őt. Hangsúlyozom nem arról van szó, hogy kézre csapott valaki egyszer. Utálom, ha valaki üt-ver feleslegesen, többször is. Egy tehetetlen senkiházi csinál ilyet, akinek nincs se tekintélye, se esze, hogy képes legyen egy gyereket értelmesen felnevelni.
Verekedős anyukák, tessék pontozni. Az is titeket minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!