Az ultrahangos hidegpárásítót egész éjjelre be kell kapcsolni?
Szia!
A konkrét kérdésre nem tudom a választ,de mi is így voltunk 16 hónapos lányommal,hogy fekve,alváskor nagyon köhögött.Millió orvoshoz járás után a gyermek tüdőgyógyászaton kiderült,hogy hörghurutja van .Kaptunk Rectodelt kúpot ,este kellett adni neki egyet.3 kúp után megszűnt a köhögés.
Nem!
Ezt azért merem ilyen határozottan kijelenteni, mert mi már megszívtuk ezzel. Olyan lett a szoba, mint a dzsungel (csak nem volt olyan meleg, de a páratartalom tuti megvolt), és a férjem, aki asztmás, nem tudott aludni, pedig "csak" 2 órát volt bekapcsolva.
Másnap felhívtam a védőnőt, hogy mit rontottunk el, és ő mondta, hogy úgy kell, hogy kb. negyed-fél órára bekapcsolod, a szoba méretétől függően és aztán, ha szükséges, inkább többször éjjel. Így már nagyon jól használható, sőt többször kölcsön adtuk már az egyik szomszédunknak, akinek a gyerekének krónikus hörghurutja van. Ja, és lehetőleg ne legyen meleg a szobában!
A tisztításhoz: elvileg adtak hozzá zacskóban valami cuccot, de nekünk is régen kellett, úgyhogy nem emlékszem pontosan, mi a neve, de a szomszédunk mondta, hogy cserélt benne nem tudom, mit.
Hátha valaki pontosan tudja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!